Goedkoper dan in de winkel
Producten tegen droge ogen
Sorteer op
Filter op

9 Resultaten

Producten tegen droge ogen
Sorteer op
Filter op

9 Resultaten

ProductTile.AltPrefix
Everclear Eye Drops 10ml
€ 3,99
Producten tegen droge ogen

Veel mensen hebben last van droge ogen. Dit wordt vaak veroorzaakt door de airco die aanstaat in een ruimte of bijvoorbeeld door harde wind. Gelukkig is er iets te doen tegen droge ogen. Er zijn namelijk diverse producten verkrijgbaar die de ogen verzachten en irritaties tegengaan. Je kunt droge ogen dus goed behandelen, waardoor je er geen ongemak meer van hoeft te ervaren.

Als je ogen niet genoeg tranen produceren om ze gehydrateerd te houden, krijg je last van droge ogen. Sommige mensen hebben hier van nature meer last van, maar het kan ook worden veroorzaakt door een aantal externe factoren.

Zo kan het komen doordat de airco altijd aanstaat op kantoor, waardoor je ogen sneller droog of geïrriteerd aanvoelen. Dezelfde symptomen kunnen optreden nadat je uren achter elkaar naar een scherm hebt gekeken. Of wanneer je hebt geslapen met je lenzen in.

Heel af en toe kan het ook voorkomen dat het dragen van lenzen voor een langdurige periode droge ogen veroorzaakt. Als dat gebeurt is het een goed idee om de lenzen even uit te doen of wellicht over te stappen naar een lens met een hoger watergehalte. Je kunt ook proberen de symptomen te verlichten door je droge ogen te behandelen.

Wanneer je droge ogen hebt ervaar je een moe en geïrriteerd gevoel aan je ogen, dat gedurende de dag toeneemt. In serieuze gevallen kan het net zolang doorgaan totdat je ogen rood worden en je zicht zelfs wazig wordt.

Hoewel het natuurlijk zeer oncomfortabel is, zijn droge ogen zelden de oorzaak van serieuze problemen en kan het ongemak meestal worden verholpen met oogdruppels of ooggel. Als de problemen aanhouden of erger worden, is het wel verstandig om door je huisarts of oogarts te laten controleren of het niet de symptomen zijn van iets anders.

Oogdruppels bieden een van de snelste en effectiefste manieren om droge ogen te behandelen. Doordat ze de ogen weer vochtig maken helpen ze het ongemak snel verzachten en zijn ze het ideale middel voor lensdragers op zoek naar snelle verlichting. Ze staan ook wel bekend als neptranen aangezien ze precies dezelfde functie innemen, waardoor de verlichting zowel natuurlijk als verzachtend is.

Oogdruppels voor droge ogen zoals Hycosan Eye Drops worden meestal geleverd in kleine flesjes en zijn gemakkelijk mee te nemen doordat ze zo in je jaszak of handtas passen. Ideaal voor lensdragers met een druk leven die een middel zoeken waarmee ze tussen de bedrijven door de symptomen van droge ogen kunnen verlichten. Je kunt ook druppels voor enkel gebruik zoals Blink Intensive Tear Vials bestellen, welke nog makkelijker mee te nemen zijn.

Als de huid rondom je ogen gevoelig is (wat bij bijvoorbeeld Blefaritis het geval is) zijn oogdruppels wellicht niet de beste oplossing. Blephasol gel of Blephaclean doekjes zijn in dat geval een betere manier om de symptomen te behandelen en zorgen er meteen voor dat je ogen fris en comfortabel aanvoelen.

Wij raden je aan je ogen tenminste ééns in de twee jaar te laten testen. Als je sterkte regelmatig verandert, is het aan te bevelen één keer per jaar naar de opticien te gaan voor een oogtest.

Naast het regelmatig bezoeken van je opticien, zijn er een aantal dingen die je kunt doen voor het behoud van gezonde ogen. Als je contactlenzen draagt, is het schoon en fris houden van je lenzen essentieel voor het behouden van helder zicht. Dit is vooral belangrijk bij maand- en tweewekelijkse lenzen, waarbij een dagelijkse grondige reinigings- en opbergroutine nodig is voor veilig en comfortabel gebruik.

Door je oogleden regelmatig te wassen kun je de gezondheid van je ogen ook stimuleren. Gedurende de dag komt er vuil en rommel in je ogen en stapelen zich kleine hoeveelheden eiwitaanslag op. Met behulp van oogdoekjes of reinigingsmiddelen kun je je ogen een diepe reiniging geven waardoor je zeker weet dat ze goed schoon zijn wanneer je je lenzen indoet.

• Wanneer je contactlenzen niet meer zo comfortabel aanvoelen nadat je ze een lange tijd hebt gedragen, zijn de verzachtende oogdruppels van Blink Contacts Bottle precies wat je nodig hebt. Net als tranen werken deze druppels doordat ze je ogen vochtig houden. Ze bevatten ook geen conserveringsmiddelen waardoor ze natuurlijk en fris aanvoelen.

• Blink Contacts Vials biedt precies dezelfde formule als de Blink Contacts Bottle, maar dan in een flacon waardoor de druppels nog makkelijker zijn mee te nemen. Elk pakje bevat 20 flacons voor enkel gebruik, speciaal ontworpen voor een snelle en effectieve verzachting van droge ogen. Geschikt voor alle lenssoorten.

Hycosan Extra Eye Drops zijn extra efficiënte oogdruppels die supersnel resultaat leveren en dus ideaal zijn wanneer je echt ongemak ervaart van je droge ogen. Het flesje is zo ontworpen dat het per gebruik precies de juiste hoeveelheid druppels geeft waardoor je geen druppel zal verspillen.

• Wanneer je echt last begint te krijgen van je ogen is het tijd voor een serieuze aanpak. Blink Intensive Tears werkt snel en vermindert irritatie, roodheid en ongemak doordat het een extra vochtlaag over de lens verspreiden. Als resultaat zal je een helder, comfortabel zicht ervaren waardoor je weer het meeste uit je lenzen kan halen.

Clinitas Soothe Dry Eye Relief Drops biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, doordat ze je per gebruik precies geven wat je nodig hebt. Aangezien je ze gemakkelijk weer kunt verpakken is het een uitstekende keuze voor onderweg, waarbij je ze zonder moeite kunt opbergen en tegelijkertijd zelf kunt bepalen hoeveel van de oplossing je elke keer gebruikt.

BETAALMOGELIJKHEDEN