Lente Sale: 5% korting! Code: SPR24

PureVision

 • Informatie
 • Producten
 • PureVision lenzen worden gemaakt door de wereldberoemde lenzenfabrikant Bausch & Lomb. Deze zachte lenzen bieden een ultiem draagcomfort. Dankzij het gladde lensoppervlak heb je met deze lenzen de hele dag een goed zicht.

  Wat voor voorschrift je ook hebt, PureVision heeft de juiste lenzen voor jou. In het assortiment van PureVision vind je PureVision2, PureVision2 for Astigmatism (een lens met een cilinder) en PureVision2 for Presbyopia (een multifocale lens).

  Alle PureVision lenzen op onze website zijn maandlenzen. Dit houdt in dat je de lenzen dertig dagen lang overdag kunt dragen. ‘s Avonds maak je de lenzen schoon met lenzenvloeistof en ‘s nachts bewaar je de lenzen in een lenzendoosje met lenzenvloeistof. De volgende ochtend zijn je lenzen dan weer klaar om de gehele dag te dragen.

  Lenzen van PureVision: welke is het beste voor mij?

  Maandlenzen van PureVision

  PureVision2

  Onze opticien zegt over PureVision2: "Met deze zachte maandlenzen van Bausch & Lomb voelen je ogen de hele dag fris en gezond. Deze sferische contactlenzen zijn zo comfortabel dat je ze tot wel zestien uur per dag kunt dragen. Omdat de lens heel dun is, is de lens heel makkelijk in en uit te doen. Deze PureVision 2 maandlens is aan te raden voor mensen die veel achter de computer werken. De lens zorgt namelijk voor een scherper zicht zonder dat je last krijgt van geïrriteerde ogen of branderige ogen. Ook krijgen je ogen met deze lenzen voldoende zuurstof, iets wat heel belangrijk is voor de gezondheid van je ogen."

  PureVision

  • Soort lens: zachte maandlens
  • Prijs: deze lens is helaas niet meer verkrijgbaar
  • Gemiddelde klantenbeoordeling:
  • Vergelijkbaar met: PureVision2

  Onze opticien zegt over PureVision: "Dankzij de AerGel technologie zijn deze lenzen ideaal voor droge of gevoelige ogen. Deze lenzen zijn gemaakt van 36% water en 64% Balafilcon A materiaal, hierdoor heb je altijd een duidelijk zicht. Deze lenzen zijn inmiddels niet meer verkrijgbaar, omdat PureVision2 een betere versie is van deze PureVision lens. PureVision2 zorgt voor nog meer comfort en een helder zicht."

  Maandlens met een cilinder van PureVision

  PureVision2 for Astigmatism

  Onze opticien zegt over PureVision2 for Astigmatism: "PureVision 2 for Astigmatism zijn zachte lenzen met cilinder, geproduceerd door Bausch & Lomb. Lenzen met een cilinder worden ook wel torische lenzen genoemd. Deze lenzen corrigeren astigmatisme (een cilinderafwijking). Deze PureVision2 for Astigmatism kun je tot wel 16 uur lang dragen, zonder last te krijgen van droge ogen. De lenzen zijn zeer zuurstofdoorlatend. Met deze comfortabele lenzen met hoge zuurstofdoorlaatbaarheid heb je de hele dag een uitstekend zicht."

  PureVision Toric

  Onze opticien zegt over PureVision Toric: "PureVision Toric for Astigmatism zijn zachte lenzen met cilinder. Dankzij de AerGel-technologie beschermt de lens je oog tegen irritatie. Deze lenzen zijn inmiddels niet meer verkrijgbaar. PureVision Toric is namelijk vervangen door de nieuwe lens PureVision2 for Astigmatism. PureVision2 for Astigmatism zorgt voor nog meer comfort en een helder zicht."

  Multifocale maandlens van PureVision

  PureVision2 for Presbyopia

  Onze opticien zegt over PureVision 2 for Presbyopia: "Met deze multifocale lenzen kun je alles zowel dichtbij als veraf goed zien. Met PureVision2 for Presbyopia heb je geen leesbril meer nodig. De lenzen zijn gemaakt van een zachte silicone hydrogel,dit zorgt elke keer dat je de lenzen draagt voor extra comfort. De lenzen zijn hierdoor makkelijk in te doen en de lenzen sluiten goed aan op het oog. Het ademende materiaal zorgt er ook voor dat voldoende zuurstof de ogen kan bereiken. Deze dunne lenzen zijn de favoriete multifocale lenzen van veel van onze klanten met presbyopie (ouderdomsverziendheid). Deze lenzen zorgen voor een optimaal draagcomfort, ook voor gevoelige ogen."

  PureVision Multifocal

  Onze opticien zegt over PureVision Multifocal: "PureVision Multifocal contactlenzen, gemaakt door Bausch & Lomb, zijn zachte multifocale maandlenzen. Deze lenzen zijn speciaal ontworpen voor mensen met ouderdomsverziendheid (presbyopie). PureVision Multifocal contactlenzen zijn gemaakt van een silicone hydrogel. Deze lenzen zijn inmiddels niet meer verkrijgbaar. PureVision Multifocal is namelijk vervangen door de nieuwe lens PureVision 2 for Presbyopia. PureVision2 for Presbyopia zorgt voor nog meer comfort en een helder zicht."

  Wat onze klanten zeggen over PureVision lenzen

  PureVision2

  Prettige lenzen die ook na een maand dragen nog steeds goed zicht geven en comfortabel aanvoelen.
  Gonny

  PureVision2 for Astigmatism

  Geven goed beeld en blijven ook goed op hun plek zitten. Met mijn vorige lenzen had ik dat ze altijd bewogen als ik knipperde, dat is met nieuwe lenzen deze niet zo. Daardoor lekker rustig aan m'n ogen.
  Jimmy

  Purevision2 for Presbyopia

  Hele fijne lenzen, voor mij geen ander merk!!
  Rinus

  Bestel PureVision lenzen bij Vision Direct

  Met de PureVision maandlenzen krijgen je ogen de hele dag de zuurstof die ze nodig hebben. Met deze comfortabele lenzen weet je zeker dat je altijd een scherp zicht hebt. Bestel PureVision lenzen van Bausch & Lomb nu online bij Vision Direct, de grootste online contactlenswinkel van België. Bij Vision Direct koop je alle merken lenzen voor de voordeligste prijs. Heb je vragen over ons assortiment PureVision contactlenzen en wil je weten of dit een goede keuze is voor jouw ogen? Dan kun je natuurlijk contact opnemen met onze klantendienst: service@visiondirect.be, 0800 72171 of via de chat op onze website.

 • Filters:
  Soort
  Sorteer op:
  Toegepaste filters:
   Alles wissen
   Filters (0)
   Populariteit
   Soort
   Sorteer op
   Populariteit
   Alfabetische volgorde
   Prijs laag-hoog
   Prijs hoog-laag
   9 producten gevonden