Lente Sale: 5% korting! Code: SPR24

Waterstofperoxide

 • Informatie
 • Producten
 • Je lenzen schoonmaken met waterstofperoxide is iets meer werk dan wanneer je een alles-in-één-lenzenvloeistof gebruikt. Maar voor veel mensen is het de perfecte manier om hun lenzen te reinigen. Waterstofperoxide desinfecteert je lenzen namelijk volledig en het bevat geen conserveermiddelen.

  Wat is waterstofperoxide en waarom is het belangrijk?

  Als je maandlenzen of weeklenzen draagt is een dagelijkse reinigingsroutine essentieel voor het behoud van je lenzen. Dit houdt in dat je de lenzen aan het einde van elke dag goed afspoelt en opbergt in een met lenzenvloeistof gevuld lenzendoosje.

  Je lenzen schoonmaken met lenzenvloeistof met waterstofperoxide kan uit één of twee stappen bestaan, waarbij het van groot belang is dat de vloeistof tot saline wordt geneutraliseerd. Als er maar één stap nodig is, plaats je je lenzen in de lenshouder gevuld met waterstofperoxide en een neutraliserende tablet. Bij twee stappen bewaar je je lenzen eerst een tijdje in waterstofperoxide voordat je er een neutraliserend middel aan toevoegt.

  Als je waterstofperoxide gebruikt is het heel belangrijk dat je de gebruiksaanwijzing zorgvuldig volgt. Als je de peroxide niet neutraliseert kan dit namelijk pijnlijk en zelfs schadelijk zijn voor je ogen. Gelukkig is het proces heel eenvoudig aan te leren, waarna je van schone lenzen kunt genieten die de hele dag door prettig aanvoelen.

  Veel soorten lenzenvloeistof met peroxide bevatten geen conserveermiddelen. Lenzenvloeistof met waterstofperoxide werkt heel goed voor het verwijderen van eiwitaanslag van de lens.

  Aanbevolen links

 • Filters:
  Merk
  Sorteer op:
  Toegepaste filters:
   Alles wissen
   Filters (0)
   Populariteit
   Merk
   Sorteer op
   Populariteit
   Alfabetische volgorde
   Prijs laag-hoog
   Prijs hoog-laag
   9 producten gevonden