Gratis ELITE proeflenzen Bestel nu

Oogdruppels

 • Informatie
 • Producten
 • Als je ogen regelmatig droog of geïrriteerd aanvoelen, dan kunnen oogdruppels snel verlichting bieden. Op onze website kun je diverse soorten oogdruppels vinden die verlichting geven als je last hebt van droge ogen, tranende of jeukende ogen en allergieën.

  Oogdruppels online bestellen bij Vision Direct

  Bij Vision Direct vind je alleen de beste oogdruppels voor het verlichten van geïrriteerde of droge ogen, waaronder onze populaire everclear oogdruppels. De oogdruppels van everclear zijn exclusief verkrijgbaar bij Vision Direct. Deze druppels worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Wij raden everclear oogdruppels aan als je zachte lenzen draagt die zijn gemaakt van silicone hydrogel of hydrogel, zoals Acuvue Moist of Dailies AquaComfort Plus. De meeste van onze oogdruppels zijn verpakt in een handig, compact flesje dat je makkelijk mee kunt nemen in je tas of jaszak.

  Als je op werkdagen je oogdruppels voor 22.00 uur bestelt, krijg je de oogdruppels de volgende dag al thuisbezorgd (ook op zaterdag). Ideaal wanneer je opeens last hebt van droge ogen en op zoek bent naar een snelle oplossing.

  Hoe kies je de juiste oogdruppels

  Met of zonder voorschrift

  Voor de oogdruppels die je bij ons op de website kunt bestellen heb je geen recept van de huisarts nodig. Deze oogdruppels zijn gemaakt voor veelvoorkomende oogproblemen, zoals droge of geïrriteerde ogen als gevolg van het dragen van contactlenzen of door een allergie. Zodra de symptomen erger worden is het verstandig om je huisarts of oogarts om advies te vragen. Indien nodig kan een arts je oogdruppels voorschrijven die gerichter werken.

  Waar heb je last van?

  Droge ogen

  Droge ogen komen veel voor, helemaal wanneer je je ogen de hele dag intensief gebruikt. Droge ogen kunnen verschillende oorzaken hebben, zoals lang kijken naar een beeldscherm, slaaptekort, uitdroging of slapen met je lenzen in. Wat veel mensen echter niet weten is dat droge ogen zowel ongemak als zichtsvermindering kunnen veroorzaken.

  Oogdruppels verhogen het watergehalte doordat ze als het ware je natuurlijke tranen vervangen. Ze worden ook wel 'kunsttranen' genoemd. Oogdruppels zijn dus ideaal voor het tegengaan van droge ogen omdat ze de ogen de hele dag door gehydrateerd houden.

  Kies bij droge ogen niet voor oogdruppels met decongestiva, aangezien deze speciaal zijn gemaakt voor rode ogen en droge ogen kunnen verergeren. Als je droge ogen niet worden verlicht door normale oogdruppels, raden we je aan om een afspraak te maken bij een dokter of opticien.

  Rode ogen

  Als je last hebt van rode ogen door vermoeidheid of intensief gebruik van je ogen, kunnen oogdruppels met decongestiva je ogen een gezondere, wittere uitstraling geven. Onthoud wel dat deze druppels enkel de uiterlijke symptomen verminderen. Dus mochten je rode ogen niet weggaan of zelfs verergeren, dan is het verstandig om medisch advies te zoeken. Het kan ook zijn dat je rode ogen het gevolg zijn van uitdroging, waarbij het gebruik van gewone oogdruppels al een heel verschil kunnen maken.

  Oogdruppels voor lenzen

  Als je contactlenzen draagt zullen je ogen af en toe wat droog aanvoelen - helemaal wanneer je je lenzen bijna altijd in hebt. Als dit het geval is raden we je aan om in ieder geval één dag per week een bril te dragen, maar we snappen dat dit niet altijd mogelijk is. Gelukkig zijn er oogdruppels die dit probleem snel kunnen oplossen en ervoor kunnen zorgen dat je ogen snel weer gezond aanvoelen en je zicht helder is.

  Je kunt ook kiezen voor oogdruppels speciaal voor contactlenzen. Deze oogdruppels zorgen er bij gebruik tegelijkertijd voor dat je lenzen worden gereinigd. Natuurlijk moet je maandlenzen en tweewekelijkse lenzen natuurlijk wel nog steeds iedere avond met lenzenvloeistof schoonmaken. Of kies voor oogdruppels zonder conserveermiddel, deze oogdruppels zijn mild voor je ogen en je contactlenzen.

  Oogdruppels gebruiken

  Zodra je een aantal keren oogdruppels hebt gebruikt, heb je het al snel onder de knie. Weet je niet helemaal zeker of je het goed doet? Volg dan deze simpele stappen.

  Oogdruppels toedienen in 3 stappen

  Onze populairste oogdruppels

  everclear eye drops

  everclear eye drops

  Deze oogdruppels zijn exclusief verkrijgbaar bij Vision Direct. De everclear oogdruppels bieden snelle en effectieve verlichting van droge en geïrriteerde ogen. De druppels bevatten een natuurlijke formule bestaande uit plantaardige ingrediënten, waardoor ze je ogen fris en comfortabel laten voelen.

  Hycosan Eye Drops

  Hycosan Eye Drops

  Als je vaak last hebt van droge ogen zijn deze oogdruppels het ideale hulpmiddel. Deze oogdruppels bevatten geen conserveringsmiddelen. Doordat de oogdruppels het natuurlijke watergehalte van je oog nabootsen, voelen de oogdruppels heel natuurlijk aan. Hierdoor hebben deze oogdruppels langer effect dan veel gelijksoortige producten.

  Blink Contacts Bottle

  Blink Contacts Bottle

  Blink Contacts zijn oogdruppels speciaal ontwikkeld voor gebruik met contactlenzen. Deze oogdruppels zijn ideaal als je lenzen draagt en snel last krijgt van droge ogen. Blink Contacts oogdruppels bevatten geen conserveringsmiddelen en kunnen bij zowel zachte contactlenzen als harde lenzen gebruikt worden.

  Refresh Contact Vials

  Refresh Contact Vials

  Refresh Contacts oogdruppels verfrissen je ogen en zorgen ervoor dat je geen last meer hebt van droge of vermoeide ogen. De oogdruppels kunnen worden gebruikt in combinatie met zowel zachte als harde contactlenzen. Deze oogdruppels helpen bij droge en geïrriteerde ogen. De oogdruppels zijn verpakt in handige kleine flacons voor eenmalig gebruik. Een verpakking bevat 20 flacons van 0,4 ml.

  Hycosan Extra Eye Drops

  Hycosan Extra Eye Drops

  Werken normale oogdruppels niet? Dan helpt Hycosan Extra. Deze oogdruppels zijn extra krachtig, waardoor ze ernstig droge ogen verzachten. Hierdoor wordt het dragen van contactlenzen weer prettig. Deze oogdruppels bevatten geen conserveermiddelen. Hierdoor zijn ze geschikt voor gevoelige ogen.

  Meer informatie over oogdruppels

  Meer informatie nodig over oogdruppels of over het online bestellen van lenzen? Wij helpen je graag via de live chat, telefoon (0800 72171) of email: service@visiondirect.be. Heb je een vraag over je bestelling bij Vision Direct? Neem dan een kijkje op een van de volgende pagina's:

 • Filters:
  Merk
  Sorteer op:
  Toegepaste filters:
   Alles wissen
   Filters (0)
   Populariteit
   Merk
   Sorteer op
   Populariteit
   Alfabetische volgorde
   Prijs laag-hoog
   Prijs hoog-laag
   28 producten gevonden