Goedkoper dan in de winkel

Zachte lenzen

Ben je een van de vele mensen die zachte contactlenzen draagt om goed te kunnen zien? Bij Vision Direct hebben we alle bekende soorten en merken zachte lenzen in ons assortiment. Deze contactlenzen kun je heel makkelijk, snel en voordelig online bestellen.

Wat voor soort zachte contactlenzen bestaan er?

In ons uitgebreide aanbod vind je de verschillende soorten zachte contactlenzen terug. Kies uit maandlenzen, daglenzen of weeklenzen en twee-wekelijkse lenzen van bekende merken zoals Air Optix, Biofinity en Acuvue. Omdat we bij Vision Direct willen dat iedereen goed kan zien kan je bij ons natuurlijk ook zachte torische lenzen en multifocale lenzen bestellen.

Wat zijn de voordelen van zachte lenzen?

Zachte lenzen zijn de populairste soort contactlenzen. Er zijn zoveel verschillende soorten zachte lenzen dat er altijd wel een lens is die perfect voor jou is. En vergeet natuurlijk ook de verschillende soorten zachte kleurlenzen niet!


De belangrijkste reden voor het succes van zachte lenzen is dat ze veel comfortabeler zijn dan harde lenzen. Ben je nieuwsgierig welke zachte lenzen het meeste geschikt zijn voor jouw ogen? Dan kan je bij je opticien of oogarts een speciale oogtest voor contactlenzen doen. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar wat je sterkte is, maar ook welke pasvorm en lensmaterialen geschikt voor jou zijn.BETAALMOGELIJKHEDEN