Goedkoper dan in de winkel
Weeklenzen
Sorteer op
Filter op

5 Resultaten

Weeklenzen
Sorteer op
Filter op

5 Resultaten

Je bespaart €100
op je jaarvoorraad
ProductTile.AltPrefix
Acuvue Oasys® 6
€ 24,49
Je bespaart €100
op je jaarvoorraad
ProductTile.AltPrefix
Je bespaart €100
op je jaarvoorraad
ProductTile.AltPrefix
Je bespaart €100
op je jaarvoorraad
ProductTile.AltPrefix
Je bespaart €100
op je jaarvoorraad
ProductTile.AltPrefix
Weeklenzen

Weeklenzen bieden gedurende een periode van maximaal twee weken helder en comfortabel zicht. Om maximaal van dit lenstype te genieten dienen ze dagelijks goed te worden gereinigd en opgeborgen.


Gedurende de dag stapelt zich steeds meer vuil op het lensoppervlak op, waardoor het zicht flink kan afnemen. Het kan daarom helpen om je lenzen regelmatig met alles-in-één-vloeistof te reinigen en ze veilig op te bergen in een lenzendoosje. Zo zorg je ervoor dat je ze twee weken lang zonder problemen kunt gebruiken.


Allereerst is het belangrijk om te onthouden dat je weeklenzen nooit langer dan twee weken dient te dragen, omdat ze slechts zijn ontworpen voor veertien opeenvolgende dagen. Het overschrijden hiervan zou tot oncomfortabele ogen kunnen lijden.

• Hyperopie: Met verziendheid kan het lastig zijn om voorwerpen op verre afstand te zien, maar met weeklenzen kan dit worden gecorrigeerd.

• Myopie: Weeklenzen kunnen helpen wanneer je last hebt van bijziendheid en dus voorwerpen van dichtbij niet goed kunt waarnemen.

• Presbyopie: Wanneer je ouder wordt neemt het zicht vaak langzaamaan af. Multifocale weeklenzen zorgen ervoor dat dit gemakkelijk wordt gecorrigeerd.

• Astigmatisme: Bij deze oogafwijking is het buitenste hoornvlies ovaal in plaats van rond, waardoor het zicht wat wazig en oncomfortabel kan worden. Torische weeklenzen zijn zo ontworpen dat ze ondanks deze aandoening stevig blijven zitten.

Draag je je lenzen veel? Dan zijn weeklenzen een goede optie. Er zijn zelfs weeklenzen die als dag- en nachtlenzen worden gebruikt, wat betekent dat je ze veertien opeenvolgende dagen in kan houden zonder ze 's avonds te hoeven schoonmaken. Let wel dat dit type lens alleen geschikt is voor bepaalde lensdragers, dus ga het altijd eerst even na bij je opticien. Als je ze enkel tijdens het sporten of uitgaan draagt, zijn daglenzen echter een stukje voordeliger.


• Bekijk eigenmerk alternatieven voor Pearle lenzen

• Bekijk eigenmerk alternatieven voor Specsavers lenzen

Weeklenzen voor bij- en verziendheid

Op zoek naar lenzen die zowel bij- als verziendheid corrigeren? Dan is het een goed idee om te kijken naar merken die hoge zuurstofniveaus en voldoende hydratatie bieden. Dit type lens zal namelijk voorkomen dat je ogen droog of geïrriteerd aan gaan voelen en zullen dus een stuk comfortabeler zijn.


Astigmatisme weeklenzen

Astigmatisme houdt in dat het buitenste hoornvlies van het oog niet rond, maar ovaalvormig is, wat in veel gevallen leidt tot wazig zicht. Torische lenzen zijn zo gemaakt dat ze ondanks deze afwijkende vorm stevig en comfortabel zitten waardoor ze zonder problemen helder en fris zicht bieden.


Presbyopie weeklenzen

Presbyopie houdt in dat je op afstand prima kunt zien, maar objecten van dichtbij vager worden. Multifocale contactlenzen bieden daarbij een oplossing doordat ze het mogelijk maken om snel van focus te wisselen. Daarmee zijn ze een superhandig en comfortabel alternatief voor het dragen van een leesbril.

• Wanneer je last hebt van droge ogen zijn Acuvue Oasys lenzen ideaal. Dankzij de speciale Hydraclear® Plus technologie houden ze vocht langer vast en voelen je gevoelige ogen de hele dag door gezond en gehydrateerd aan. Bovendien zorgt de UV-bescherming voor een extra beschermlaag tegen zonneschade.

• Dankzij de hoge zuurstofdoorlaatbaarheid van deze extra ademende Acuvue Advance lenzen van Johnson & Johnson voelen ze de hele dag door comfortabel aan. Het siliconenhydrogel-materiaal zorgt ervoor dat ze soepel zitten en optimaal comfort bieden.

• Acuvue Oasys voor Astigmatism zijn torische contactlenzen die niet alleen de symptomen van astigmatisme corrigeren, maar je ogen ook gezond en comfortabel laten aanvoelen. Met behulp van ASD, een uniek versneld stabilisatieontwerp, blijven deze lenzen de hele dag goed zitten waardoor je probleemloos goed en helder zicht hebt.

• Acuvue Oasys voor Presbyopie zijn weeklenzen geschikt voor lensdragers met presbyopie. De lenzen maken door middel van Stereo Precision TechnologyTM een supersnelle schakeling tussen voorwerpen van veraf en dichtbij mogelijk. Ze houden ook veel vocht vast, waardoor ze geschikt zijn voor lensdragers die regelmatig last hebben van droge ogen.

• Draag je voor het eerst lenzen? Dan zijn de Acuvue 2 contactlenzen dankzij de 3-2-1 indicator zeer geschikt, doordat deze het in- en uitdoen van de lens een stuk makkelijker maakt. Doordat ze 88 procent zuurstof doorlaten zien je ogen er ook altijd gezond en fris uit.

BETAALMOGELIJKHEDEN