Gratis ELITE proeflenzen Bestel nu

De beste oogdruppels voor droge ogen

donderdag 8 april 2021 door Vision Direct

Selection of eye drops

Als je contactlenzen draagt heb je misschien wel eens last van rode of droge ogen, waardoor je wazig ziet. Maar ook mensen die een bril dragen kunnen last hebben van droge ogen, bijvoorbeeld als je de hele dag naar een computerscherm kijkt. Het kan dan helpen om oogoefeningen te doen, maar de beste oplossing is om oogdruppels te gebruiken. Iedereen die wel eens last heeft van droge of geïrriteerde ogen kent dat gevoel van opluchting zodra je oogdruppels gebruikt.

Vaak kun je weinig doen aan de oorzaak van droge ogen, bijvoorbeeld wanneer je in een ruimte bent met airconditioning of in een rokerige omgeving. Daarom is het handig om altijd een flesje oogdruppels bij je hebben. Maar welke oogdruppels zijn nu het beste voor jouw ogen?

Hoe moet je oogdruppels gebruiken

Weet je niet zo goed hoe je oogdruppels moet gebruiken? Lees dan onze gids over het gebruik van oogdruppels. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt, met daarbij ook een handige video met uitleg.

Bij Vision Direct hebben we een breed scala aan oogdruppels op voorraad. Omdat er zoveel verschillende merken verkrijgbaar zijn, kan het soms moeilijk zijn om de juiste oogdruppels te kiezen. Maar wees gerust: wij hebben een overzicht gemaakt met de top 6 van beste oogdruppels op onze website. Al deze oogdruppels voor droge ogen zijn bij ons zonder recept online te bestellen.

De beste oogdruppels: onze top 6

1. everclear Eye Drops

everClear eye drops

De grote winnaar is everclear Eye Drops! De plantaardige ingrediënten en de natuurlijke formule van deze oogdruppels zorgen voor een langdurig hydraterend effect. Of je nu last hebt van droge ogen door het staren naar een computerscherm of geïrriteerde ogen veroorzaakt door hooikoorts, wind of rook.

Deze oogdruppels zijn de favoriet van onze klanten. Dit vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding (maar € 3,99 per flesje!) en het effectieve kalmerende effect. Dit kleine flesje van 10 ml is makkelijk mee te nemen in je tas of broekzak. Deze oogdruppels zijn een must als je contactlenzen draagt.

Bestel everclear eye drops

"Goed product voor droogheid van de ogen, in een handig klein formaat."
Review van Elza

2. Blink Intensive Tears

Blink intensive tears

Met deze Blink Intensive Tears oogdruppels verzacht je je ogen als ze droog, jeukend en geïrriteerd aanvoelen. Hierdoor voelen je contactlenzen ook weer prettig aan. De milde bestanddelen van deze oogdruppels bootsen je traanvocht na, om op die manier je ogen op natuurlijk wijze te hydrateren.

Veel mensen kiezen voor deze oogdruppels omdat ze heel snel droge ogen verlichten, ook als je contactlenzen draagt. Dit handige kleine flesje van 10 ml past makkelijk in je tas of broekzak. Als je de voorkeur geeft aan een nog kleinere verpakking, dan zijn de ampullen met oogdruppels heel handig.

Bestel Blink Intensive Tears

"Goed product. Doet wat het belooft. De handzame verpakking is ideaal voor in je handtas! Heb er veel baat bij op kantoor waar mijn lenzen toch wat sneller droog aanvoelen door de airco."
Review door Anne

3. Blink Contacts

Blink contacts

Blink Contacts oogdruppels zijn speciaal gemaakt voor mensen die lenzen dragen. Deze oogdruppels helpen bij vermoeide en droge ogen, waardoor je ogen en lenzen weer prettig aanvoelen. Deze oogdruppels zijn te gebruiken met elke soort contactlens. Het is een effectieve oplossing voor droge ogen, met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Veel mensen kiezen voor deze oogdruppels omdat ze heel snel droge ogen verlichten, ook als je contactlenzen draagt. Dit handige kleine flesje van 10 ml past makkelijk in je tas of broekzak. Als je de voorkeur geeft aan een nog kleinere verpakking, dan zijn de ampullen met oogdruppels heel handig.

Bestel Blink Contacts

"Hele prettige oogdruppels voor wanneer mijn ogen/lenzen aan het eind van de middag aan de droge kant zijn."
Review door Lotte

4. Hycosan Extra Eye Drops

Hycosan extra eye drops

Hycosan Extra Eye Drops is de verbeterde versie van de nummer 5 in deze lijst (Hycosan Eye Drops). Het verschil is dat Hycosan Extra is bedoeld als je in meer ernstige mate last heb van droge en jeukende ogen. Deze oogdruppels zonder conserveringsmiddel kun je gebruiken in combinatie met alle soorten zachte lenzen.

Hycosan Extra oogdruppels zijn zo populair vanwege hun bijzonder effectieve hydratatie, zelfs als je contactlenzen in hebt. Onze klanten zijn ook enthousiast over het handige flesje, waarmee je heel makkelijk één oogdruppel in je oog druppelt.

Bestel Hycosan Extra Eye Drops

"Heel goed product om te gebruiken bij droge ogen in combinatie met zachte lenzen. Zowel mét als zonder lenzen toe te passen."
Review door Roelie

5. Hycosan Eye Drops

Hycosan eye drops

Als je in milde mate last hebt van droge en rode ogen, dan zijn Hycosan Eye Drops een aanrader. Deze oogdruppels bevatten geen conserveermiddelen. Deze oogdruppels brengen snel verlichting bij droge of jeukende ogen. Je kunt je ogen hiermee zo vaak druppelen als je wilt. Doorgaans zijn drie druppels voldoende.

Hycosan Eye Drops zijn populair, omdat ze matige droogheid aanpakken door je ogen te hydrateren. Hierdoor voelen je zachte lenzen weer prettig aan.

Bestel Hycosan Eye Drops

"Ik gebruikte eerder goedkopere oogdruppels maar die gaven minder lang verlichting dan deze. Eén keer druppelen en je hebt er urenlang plezier van."
Review van Niek

6. Clinitas Soothe

Clinitas Soothe

Wil je oogdruppels zonder conserveermiddelen? Dan is Clinitas Soothe perfect voor jou. Deze oogdruppels bevatten natriumhyaluronaat, een vloeistof die de samenstelling van je traanvocht nabootst. Dit geeft verlichting bij vermoeide en branderige ogen. Deze kunsttranen zitten in een verpakking met twintig kleine hersluitbare ampullen. Perfect dus als je de oogdruppels meerdere keren per dag wilt gebruiken.

Onze klanten zijn heel positief over Clinitas Soothe, omdat ze je ogen verfrissen na een lange dag met zachte lenzen in. Dankzij de milde ingrediënten is Clinitas Soothe geschikt voor iedereen (of je nu lenzen draagt of niet). Gebruik je liever een flesje in plaats van ampullen, bestel dan Clinitas Soothe Multi.

Bestel Clinitas Soothe

"Zachte oogdruppels, makkelijk in gebruik. Perfecte grootte om mee te nemen."
Review van Saskia

Ons assortiment oogdruppels

please wait