Goedkoper dan in de winkel

Retourzendingen

Een bedenktermijn van 365 dagen

Heb je de verkeerde lenzen besteld of is je sterkte veranderd? Geen probleem: je hebt bij ons altijd een bedenktermijn van 365 dagen op je contactlenzen. Retourneer de lenzen binnen 365 dagen in de originele en onbeschadigde verpakking. We betalen je dan het bedrag voor de lenzen terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht. Meer weten? Lees dan alle informatie over onze 365 dagen bedenktermijn.

Hoe retourneer ik een product 

Je kunt het retourproces starten door contact op te nemen met onze klantendienst via service@visiondirect.be. Vermeld je voor- en achternaam, bestelnummer, bezorgadres en welke producten je wilt retourneren. Je kunt ook contact met ons opnemen via 0800 72171. 

  1. Je ontvangt een retournummer en een retourlabel. 

  2. Plaats de producten die je wilt retourneren in de verpakking, samen met de originele documenten die je bij de producten ontvangen hebt. Zorg ervoor dat de verpakking goed gesloten is en dat de inhoud niet kan beschadigen tijdens de verzending. 

  3. Plak het retourlabel op de buitenkant van het pakket, over de oude bezorglabels. 

  4. Breng het pakket naar de dichtstbijzijnde UPS Access Point-locatie. 

  5. Je ontvangt een bevestigingsmail zodra je retourzending is voltooid en je terugbetaling is verwerkt. 

  6. Wij betalen het bedrag van de product(en) terug op het betaalmiddel van de oorspronkelijke transactie. Dit gebeurt normaal gesproken binnen 15 werkdagen na ontvangst van de retourzending.

Ons beleid voor retourzendingen en terugbetalingen

Terugbetalingen en herbestellingen - worden verwerkt nadat we het geretourneerde product ontvangen hebben. Als je je order in z’n geheel annuleert of terugstuurt betalen we je de oorspronkelijke verzendkosten terug (indien van toepassing), samen met de kosten van de producten.

Terugbetalingen - worden na ontvangst gestort op het door jou gebruikte betaalmiddel. Dit duurt doorgaans vijf werkdagen, afhankelijk van je bank. Terugbetalingen naar PayPal kunnen langer duren.

365-dagen-retourzendingen - op al onze producten; producten moeten ongeopend en verzegeld in de oorspronkelijke verpakking worden teruggestuurd.

100-dagen niet-tevreden-geld-terug-garantie - dit geldt alleen voor everclear producten. Krijg geld terug, ook als de verpakking geopend is.

Je kan de producten gratis terugsturen naar:


Vision Direct BV 

International Business Reply Number 

I.B.R.S. / C.C.R.I Numéro 42028 

1020 VB AMSTERDAM 

PAYS-BAS / THE NETHERLANDS


(Gebruik hiervoor het adreslabel op het retourformulier

Is je voorschrift veranderd?

Als je je ogen laat opmeten en je sterkte is veranderd, stuur dan gerust je overgebleven lenzen, ongeopend en in het oorspronkelijke, onbeschadigde doosje, terug en we betalen je geld terug. Dit op voorwaarde dat je dit doet binnen zes maanden nadat je de lenzen hebt gekocht. Uiteraard leveren we je graag vervangende contactlenzen met de juiste sterkte.

Een bestelling annuleren

Heb je iets verkeerds besteld en je wilt de bestelling wijzigen of annuleren? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantendienst. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 uur tot 19.00 uur op 0800 72171, via online chat of e-mail: service@visiondirect.be

Garantie

Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing. Dit betekent dat het product deugdelijk moet zijn en doet wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten. Als je aanspraak wilt maken op onze garantie, neem dan contact op met onze klantendienst en we helpen je graag verder.


Het Europees modelformulier voor herroeping vind je hier terug.

BETAALMOGELIJKHEDEN