Goedkoper dan in de winkel
Hygiëne
Sorteer op
Filter op

8 Resultaten

Hygiëne
Sorteer op
Filter op

8 Resultaten

ProductTile.AltPrefix
Barrel Contact Lens Case
€ 4,99
Hygiëne

Een goede hygiëne is voor lensdragers ontzettend belangrijk. Gelukkig zijn er veel producten verkrijgbaar voor een een hygiënisch oogverzorging, waarmee je ervoor kunt zorgen dat je je lenzen altijd comfortabel kunt dragen.


Als je maandlenzen of tweewekelijkse lenzen draagt is een lenzendoosje essentieel. Of je nu zachte of harde lenzen draagt, door de lenzen dagelijks goed te reinigen en op te bergen in een schoon lenzendoosje zorg je ervoor dat je de lenzen altijd op een veilige en comfortabele manier kunt dragen. Op onze pagina over een lenzenbakje schoonmaken lees je hoe je een lenzendoosje het beste kunt reinigen.


Wanneer je je lenzen met lenzenvloeistof hebt schoongemaakt en afgespoeld, moet je de lenzen ’s nachts in een lenzendoosje met lenzenvloeistof bewaren. Door je lenzen de hele nacht in een doosje gevuld met schone lenzenvloeistof te bewaren weet je zeker dat de lenzen hun flexibiliteit en vorm behouden


Op onze website vind je ook verschillende producten, waaronder doekjes, gels en lotions, die speciaal zijn ontworpen om de gevolgen van blefaritis tegen te gaan. Je kunt deze producten natuurlijk ook gebruiken wanneer je geen last hebt van deze specifieke aandoening, maar gewoon op zoek bent naar een product waarmee je je oogleden goed kunt reinigen.

Het dragen van lenzen kan wat ongemakkelijk aanvoelen door aandoeningen zoals blefaritis. Dit is een ontsteking van de bovenste oogleden die de huid geïrriteerd en oncomfortabel aan kunnen laten voelen. Doordat je oogleden regelmatig in contact komen met het lensoppervlak, kan het dragen van lenzen de symptomen van blefaritis erger maken.


Er zijn verschillende producten, waaronder doekjes, gels en lotions, die speciaal zijn ontworpen om de gevolgen van blefaritis tegen te gaan. Je kunt deze producten echter ook gebruiken wanneer je geen last hebt van deze specifieke aandoening, maar gewoon op zoek bent naar een product waarmee je je oogleden goed kunt reinigen.


Als je maandlenzen of tweewekelijkse lenzen draagt is een lenzendoosje essentieel voor een goede hygiëne. Door het lenzenbakje schoon te maken zorg je ervoor dat je je lenzen elke avond zo hygiënisch mogelijk opbergt.


Aan het eind van de dag maak je je lenzen schoon met lenzenvloeistof. Vervolgens doe je de lenzen in een schoon lenzendoosje met lenzenvloeistof. Door de lenzen ‘s nachts in lenzenvloeistof te bewaren weet je zeker dat de lenzen hun vorm en flexibiliteit behouden. De volgende dag voelen je lenzen weer schoon en comfortabel aan.

Naast het regelmatig bezoeken van je opticien, is er een aantal dingen dat je kunt doen voor het behoud van gezonde ogen. Als je contactlenzen draagt, is het schoon en fris houden van je lenzen essentieel voor het behouden van helder zicht. Dit is vooral belangrijk bij maand- en tweewekelijkse lenzen, waarbij een dagelijkse grondige reinigings- en opbergroutine nodig is voor veilig en comfortabel gebruik.


Door je oogleden regelmatig te wassen kun je de gezondheid van je ogen ook stimuleren. Gedurende de dag komt er vuil en rommel in je ogen en stapelen zich kleine hoeveelheden eiwitaanslag op. Met behulp van oogdoekjes of reinigingsmiddelen kun je je ogen een diepe reiniging geven waardoor je zeker weet dat ze goed schoon zijn wanneer je je lenzen indoet.


Wij raden je aan je ogen tenminste ééns in de twee jaar te laten testen. Als je sterkte regelmatig verandert, is het aan te bevelen één keer per jaar naar de opticien te gaan voor een oogtest.

Vision Direct is dé online contactlensspecialist van België. Wij zijn in 1998 opgericht door opticiens. Sindsdien hebben we het online bestellen van lenzen, lenzenvloeistof en oogverzorgingsproducten zo makkelijk mogelijk gemaakt.


Bij Vision Direct vind je lenzen voor lagere prijzen dan in de winkel. Je hoeft bij ons geen abonnement af te sluiten. Je bestelt je lenzen gemakkelijk wanneer je ze weer nodig hebt.


Wij weten hoe belangrijk het is om je contactlenzen snel in huis te hebben als je online lenzen koopt. Daarom zorgen we ervoor dat we je lenzen supersnel bezorgen. Bestel je contactlenzen op werkdagen voor 22:00 uur, dan verzenden wij je bestelling dezelfde dag (als het product op voorraad is). Dus vandaag besteld = morgen in huis. De bezorging is GRATIS als je voor minimaal € 69 besteedt. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze klantendienst.

BETAALMOGELIJKHEDEN