Goedkoper dan in de winkel
Lenzenvloeistof voor harde lenzen
Sorteer op
Filter op

5 Resultaten

Lenzenvloeistof voor harde lenzen
Sorteer op
Filter op

5 Resultaten

ProductTile.AltPrefix
Boston Advance Multipack
€ 38,99
Lenzenvloeistof voor harde lenzen

Bij Vision Direct vind je een groot assortiment lenzenvloeistof voor harde lenzen. Deze lenzenvloeistof zorgt ervoor dat je harde lenzen optimaal worden gereinigd.

Lenzenvloeistof voor harde lenzen is speciaal ontworpen om harde lenzen te reinigen en te desinfecteren. Omdat harde lenzen alleen beschikbaar zijn als maandlenzen en weeklenzen, is het heel belangrijk om je lenzen goed te reinigen. Op die manier zorg je ervoor dat je elke ochtend weer schone lenzen in kunt doen.


Reinig je harde contactlenzen daarom elke avond met lenzenvloeistof die geschikt is voor harde lenzen. De vloeistof verwijdert vuil en eiwitaanslag van de lens. Spoel de lenzen daarna goed af en bewaar de lenzen in een lenzendoosje gevuld met de lenzenvloeistof. Hierdoor blijven de contactlenzen 's nachts steriel. Je kunt de lenzen dan 's ochtends in doen en profiteren van een perfect zicht.

Alleen lenzenvloeistof voor harde lenzen is geschikt voor het schoonmaken van harde lenzen. Multi-purpose lenzenvloeistof voor harde contactlenzen maakt het onderhouden van je lenzen heel makkelijk. Deze lenzenvloeistof kun je namelijk voor elke stap in het reinigingsproces van je harde lenzen gebruiken. Je hoeft dus niet in de weer met allerlei losse flesjes met verschillende vloeistoffen.


Over het algemeen hoef je je harde lenzen maar één keer per dag te reinigen. Maar als je last hebt van droge ogen kan het zijn dat je ogen gedurende de dag geïrriteerd aan gaan voelen. In dat geval is het een goed idee om je contactlenzen even uit te doen, je ogen te laten rusten en de lenzen kort af te spoelen met lenzenvloeistof voor harde lenzen. Daarna voelen je lenzen weer als nieuw aan.

Boston Advance Multipack is gemaakt door de bekende fabrikant Bausch & Lomb. Boston Advance is een multipurpose reinigings- en onderhoudsproduct dat speciaal is ontworpen voor harde lenzen. In het pakket vind je drie flesjes Boston Advance Cleaner en drie flesjes Boston Advance Conditioning Solution. Hiermee heb je alles wat je nodig hebt voor het schoonmaken van je harde zuurstofdoorlatende lenzen. Boston Advance is een perfecte lenzenvloeistof voor harde zuurstofdoorlatende lenzen.

Boston Simplus maakt het reinigen van je lenzen een stuk makkelijker. Deze alles-in-één lenzenvloeistof voor harde zuurstofdoorlatende lenzen biedt het ultieme gebruiksgemak: de vloeistof reinigt, desinfecteert én functioneert als bewaarvloeistof voor je harde lenzen. Deze lenzenvloeistof zorgt voor een grondige reiniging van je harde lenzen waarbij vuil en eiwitaanslag wordt verwijderd.

• Regard K RGP lenzenvloeistof bevat geen conserveermiddelen. Deze lenzenvloeistof voor harde lenzen is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een middel dat je ogen fris en helder aan laat voelen. Deze lenzenvloeistof bevat OxyChlorite™, een ontsmettingsmiddel dat ervoor zorgt dat je ogen er de hele dag gezond uitzien. Bovendien is deze lenzenvloeistof een uiterst effectief reinigingsmiddel, waardoor je zelfs voor de meest hardnekkige eiwitaanslag geen gebruik hoeft te maken van speciale tabletten.

• Het Delta Multipack reinigt en desinfecteert harde lenzen grondig, waardoor je lenzen de hele dag comfortabel aanvoelen. Dit Multipack bevat het Daily Cleaner reinigingsmiddel en de Delta Plus bewaarvloeistof. De Delta Cleaner verwijdert vuil van je lenzen en de Delta Plus desinfecteer-, bewaar- en bevochtigingsvloeistof is bedoeld om je lenzen 's nachts in te bewaren.

BETAALMOGELIJKHEDEN