Goedkoper dan in de winkel
Oogdouches en sprays
Sorteer op
Filter op

4 Resultaten

Oogdouches en sprays
Sorteer op
Filter op

4 Resultaten

ProductTile.AltPrefix
Eye Logic 10ml
€ 15,99
Oogdouches en sprays

Al onze contactlenzen en vloeistoffen komen direct van de grootste fabrikanten. Het kan soms voorkomen dat je ogen licht geïrriteerd raken bij het lensdragen. Om die reden bieden we naast onze lenzen en soluties ook eyewash en oogsprays. Deze zijn gegarandeerd veilig voor gebruik met alle soorten contactlenzen en kunnen je verlichting geven die je misschien soms nodig hebt.

De effectieve spray van Eye Logic biedt supersnelle verlichting voor vermoeide of droge ogen. Ze zijn speciaal ontworpen voor gebruik met contactlenzen en gaan gevoeligheid, een zanderig gevoel en eiwitaanslag tegen. De speciale formule werkt ook goed met make-up, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je make-up erdoor zal uitlopen.

Jeukende ogen kunnen het dragen van contactlenzen vermoeiend maken. Met oogdouches en sprays hydrateer je je ogen waardoor je ongemakken snel en op een eenvoudige manier verlicht zodat je weer volop van je lenzen kunt genieten.


Sommige lensdragers gebruiken liever geen oogdruppels omdat ze wat lastig zijn aan te brengen en je gauw vloeistof verspilt. Met oogdouches en sprays zorg je ervoor dat je zonder verspilling het hele oog bedekt, waardoor ze de hele dag door fris en gezond zullen aanvoelen.


Oogdouches en sprays zijn gemakkelijk te gebruiken en mee te nemen, waardoor je je droge ogen waar en wanneer dan ook kunt behandelen. De verfrissende spray geeft je ogen meteen een fris gevoel dat de hele dag zal aanhouden.

Het gebruik van oogdouches en sprays zal ongemakken veroorzaakt door droge ogen verlichten, maar niet tegengaan of genezen. Ze zijn dus vooral geschikt voor het behandelen van droge ogen aangezien ze snelle verlichting bieden waardoor je je contactlenzen zonder problemen kunt blijven dragen.


Als je ernstige ongemakken ervaart of wel heel vaak last hebt van droge ogen, raden we aan je huisarts of oogarts te bezoeken. Zij zullen je kunnen vertellen wat er precies aan de hand is en hoe je de specifieke symptomen kunt behandelen.

BETAALMOGELIJKHEDEN