Lente Sale: 5% korting! Code: SPR24

FreshLook

 • Informatie
 • Producten
 • Als je op zoek bent naar kwalitatief goede kleurlenzen, probeer dan FreshLook kleurlenzen. Deze gekleurde lenzen van Alcon verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. De lenzen in het assortiment van Freshlook zijn verkrijgbaar met sterkte en zonder sterkte. Probeer bijvoorbeeld eens Freshlook Colorblends. Deze gekleurde maandlenzen zijn beschikbaar in twaalf tinten, zoals Stirling Grey, Brilliant Blue, Gemstone Green, Honey en True Sapphire. Deze lenzen geven een subtiel kleurverschil.

  Als je een meer dramatisch effect wilt, dan is Freshlook Colors de geschikte kleurlens voor jou. Deze maandlenzen zijn speciaal ontworpen om levendigheid en kleurdiepte toe te voegen aan je natuurlijke oogkleur. Freshlook Colors is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren: blauw, groen, hazel, Misty Grey, Sapphire Blue en Violet. Wil je gekleurde daglenzen dragen, dan raden we Freshlook One Day lenzen aan. Deze kleurlenzen zijn comfortabel om te dragen en ze zijn heel makkelijk in gebruik, zelfs als je normaal geen lenzen draagt. Omdat het daglenzen zijn gooi je ze aan het eind van de dag gewoon weg en de volgende keer dat je kleurlenzen wilt dragen gebruik je een nieuw setje lenzen. Heel makkelijk en hygiënisch dus.

  Heb je lichte ogen? Bestel dan FreshLook Dimensions. Deze zachte maandlenzen zijn perfect om de natuurlijke schoonheid van lichtgekleurde ogen te benadrukken. Het unieke patroon van deze kleurlens brengt de diepte van je ogen nog meer naar voren. Deze lenzen zijn verkrijgbaar in drie tinten: Aqua, Pacific Blue en Sea Green.

  Freshlook Illuminate is gemaakt met een uniek stervormig patroon, zodat de gekleurde ring van het oog perfect erin past. Dit zorgt ervoor dat je ogen groter lijken, terwijl ze tegelijkertijd een meer schitterende kleur krijgen. Door een speciale kleurtechnologie lijkt het of de rand rondom je iris groter is. Het subtiel donker maken van die rand zorgt ervoor dat je ogen er op een natuurlijke manier groter uitzien.

  Al deze Freshlook lenzen zijn verkrijgbaar met en zonder sterkte. Als je advies nodig hebt over hoe je online kleurlenzen kunt bestellen, neem dan contact op met onze klantendienst. Wij zijn bereikbaar via service@visiondirect.be, telefoon (0800 72171) en via de live chat op deze pagina.