Gratis ELITE proeflenzen Bestel nu

De beste lenzen van 2022

woensdag 26 januari 2022 door Vision Direct

Als je lenzen draagt wil je natuurlijk wel de beste lenzen dragen die er zijn. Bij Vision Direct willen we dat natuurlijk ook; het is belangrijk dat je de contactlens kiest die het beste past bij jouw ogen en jouw wensen. We hebben daarom een overzicht gemaakt van de beste lenzen van 2022. Daarnaast vind je hier ook een overzicht van de beste lenzenvloeistof en de beste oogdruppels.

everclear ADM

Beste prijs-kwaliteitverhouding

De lenzen met de beste prijs-kwaliteitverhouding in 2022 zijn overduidelijk everclear ADM. Deze zachte lenzen zijn speciaal ontworpen om je ogen de hele dag gehydrateerd te houden. everclear ADM is exclusief verkrijgbaar bij Vision Direct. Deze lenzen zijn gemaakt met een nieuw soort hydrogelmateriaal met een hoog watergehalte. Hierdoor zorgt everclear ADM voor optimale hydratatie en comfort. Deze lenzen zijn daardoor ook ideaal als je voor het eerst contactlenzen gaat dragen.

everclear ADM is zeer voordelig. En omdat dit een daglens is, gebruik je elke dag een nieuw setje lenzen. Heel handig en hygiënisch dus. Bijkomend voordeel is dat deze lens een uv-filter heeft. Dit filter helpt je ogen te beschermen tegen schadelijke stralen van de zon.

Bestel everclear ADM

"Prima lenzen voor een goede prijs."
Recensie door Lia (geplaatst op 19-12-2021)
"Deze lenzen zitten perfect om een hele dag te dragen. Geen droge ogen en perfect zicht. De prijs is ook mooi meegenomen. Voor mij een perfecte lens voor een zachte prijs."
Recensie door Ann (geplaatst op 06-07-2021)
everclear ELITE

Beste all-rounder

everclear ELITE is een zachte daglens, gemaakt van een silicone hydrogel materiaal dat veel zuurstof doorlaat. Deze lenzen kun je daardoor tot wel 12 uur op een dag dragen, zonder dat je ogen onprettig aan gaan voelen.

Deze lenzen zijn exclusief verkrijgbaar bij Vision Direct. everclear ELITE is een perfecte lens als je snel last hebt van droge ogen. Deze lens houdt namelijk vocht vast, waardoor je geen last krijgt van geïrriteerde ogen. Bijkomend voordeel is dat everclear ELITE een uv-filter heeft. Dit filter helpt je ogen te beschermen tegen schadelijke zonnestralen.

Bestel everclear ELITE

"Hele fijne lenzen, ik kan de hele dag fris kijken zonder last te krijgen van geïrriteerde of droge ogen. Ook na een lange dag achter de laptop."
Recensie door Mevr. M. (geplaatst op 18-12-2021)
"Prima lenzen. Zitten comfortabel, voel ze eigenlijk niet zitten."
Recensie door Yvonne (geplaatst op 14-11-2021)
Dailies Total 1

Beste lenzen voor droge ogen

Veel van onze klanten vinden Dailies Total 1 de fijnste daglenzen voor droge en gevoelige ogen.

Als je snel last hebt van droge ogen kan het dragen van lenzen onprettig aanvoelen. Maar als je Dailies Total 1 draagt is het probleem van droge ogen snel opgelost. Dankzij het watergehalte van de lens krijgen je ogen namelijk voldoende vocht. Deze handige daglenzen voelen daarom heel comfortabel aan.

Bestel Dailies Total 1

"Deze contactlenzen zijn me ooit door een opticien aanbevolen. Sinds die tijd draag ik deze lenzen met plezier. Heb geen last meer van droge ogen, tijdens het dragen van deze lenzen. Een aanbeveling dus."
Recensie door Nelly (geplaatst op 04-01-2022)
"Voor mensen met extra droge ogen zijn deze lenzen het beste, beter dan andere soortgelijke producten."
Recensie door Olga (geplaatst op 09-10-2021)
Dailies AquaComfort Plus

Beste daglenzen

De Dailies AquaComfort Plus contactlenzen zijn onze bestverkochte zachte daglenzen. En dat is natuurlijk niet voor niets.

Deze comfortabele lenzen staan erom bekend dat ze je ogen de hele dag gehydrateerd houden. Als je snel last hebt van droge ogen zijn deze lenzen zeker een aanrader. Dailies AquaComfort Plus zijn zacht voor je ogen en zorgen de hele dag voor een helder zicht. Deze lenzen zijn ook verkrijgbaar in een handig Dailies AquaComfort Plus 90 pack.

Bestel Dailies AquaComfort Plus

"Superlenzen met hoog draagcomfort."
Recensie door Ronald (geplaatst op 24-10-2021)
"Fijne lens, dun en flexibel. Zeer zacht voor de ogen."
Recensie door Bas (geplaatst op 19-10-2021)
Biofinity maandlenzen

Beste maandlenzen

Biofinity maandlenzen zijn enorm populaire contactlenzen. Dankzij de Aquaform-technologie krijgen je ogen meer zuurstof in vergelijking met andere maandlenzen. Hierdoor blijven je ogen de hele dag gehydrateerd. Biofinity contactlenzen zijn ideaal voor langdurig gebruik, vooral als je last hebt van droge ogen.

Deze lenzen zijn zelfs zo comfortabel dat opticiens ze geschikt vinden voor continu gebruik gedurende zeven dagen en zes nachten. Dit houdt in dat je de lenzen zowel overdag als 's nachts draagt. Overleg dit wel altijd eerst met je opticien. Biofinity is ook verkrijgbaar in een handig 6 pack.

Bestel Biofinity

"Draag deze lenzen al jaren zonder probleem. Je voelt niet dat je ze draagt, geschikt voor vele uren comfort."
Recensie door Marc (geplaatst op 08-11-2021)
"Comfortabele lenzen ook voor droge ogen! Ik ben erg kieskeurig wat betreft lenzen, maar van deze heb ik al meerdere doosjes gekocht dus prima lenzen!"
Recensie door J. (geplaatst op 19-10-2021)
Acuvue Oasys

Beste tweewekelijkse lenzen/weeklenzen

Ben je op zoek naar lenzen die tussen daglenzen en maandlenzen in zitten? Acuvue Oasys zijn lenzen die je twee weken lang kunt dragen. Deze contactlenzen zijn hierdoor hygiënischer in gebruik dan maandlenzen. Net zoals bij maandlenzen moet je deze lenzen 's nachts bewaren in een lenzendoosje met lenzenvloeistof. Acuvue Oasys wordt gezien als de beste in zijn soort. Deze lenzen zijn ideaal als je snel last heb van droge en geïrriteerde ogen als je lenzen draagt.

Deze lenzen zijn ontwikkeld met de Hydraclear Plus-technologie. Hierdoor voelen de lenzen heel natuurlijk aan op je oog en heb je minder snel last van vermoeide ogen. Deze lenzen zijn daarom een uitstekende optie als je veel naar een computerscherm moet kijken. Dankzij het ingebouwde uv-filter helpen deze lenzen je ogen te beschermen tegen de zon.

Bestel Acuvue Oasys

"Hele fijne lenzen zeker als je zoals ik de hele dag achter de computer zit"
Recensie door Esther (geplaatst op 09-01-2022)
"Ik gebruik dit al jaren en wil nooit meer iets anders. Een lens van topkwaliteit!"
Recensie door Sandra (geplaatst op 18-12-2021)
everclear ACTIVE

Beste contactlenzen voor sporten

Draag je alleen lenzen tijdens het sporten? Dan is everclear ACTIVE een aanrader. Deze zachte daglenzen zitten in een kleine verpakking met 10 lenzen. Ideaal dus om mee te nemen in je sporttas. Of je nu naar de sportschool gaat of gaat voetballen met vrienden: deze lenzen zijn perfect om te dragen tijdens het sporten.

Deze everclear ACTIVE daglenzen zijn gemaakt van siliconen hydrogel, een ademend materiaal dat veel zuurstof doorlaat naar de ogen. Dit materiaal sluit perfect aan op de vorm van je oog. Deze lenzen beschikken ook over een uv-filter. Dit helpt je ogen te beschermen tegen schadelijke uv-stralen van de zon als je buiten aan het sporten bent.

Bestel everclear ACTIVE

"Deze lenzen zijn heel fijn! Ik draag ze als ik ga voetballen en ik merk bijna niet dat ik ze in heb. Zelfs na een lange wedstrijd voelen m’n ogen niet droog aan."
Recensie door Erwin (geplaatst op 10-01-2022)
"Ik doe elke week aan judo en dan draag ik graag contactlenzen in plaats van een bril. Deze lenzen zijn daarvoor perfect."
Recensie door Paulina (geplaatst op 22-01-2022)
Biofinity Toric

Beste lenzen met een cilinder

Biofinity Toric (Comfilcon A Toric) zijn zachte torische maandlenzen. Deze comfortabele lenzen zijn speciaal ontworpen voor mensen met astigmatisme (een cilinderafwijking).

Biofinity Toric lenzen zijn heel geschikt als je last hebt van droge ogen. De Aquaform®-technologie zorgt er namelijk voor dat veel zuurstof je oog kan bereiken. Zelfs in een droge omgeving met airconditioning blijven deze lenzen de hele dag comfortabel voelen.

Bestel Biofinity Toric

"Heel fijne lenzen. Ik heb heel snel last van droge ogen, waardoor de meeste lenzen snel pijn gaan doen of lastig zitten. Bij deze heb ik dat gevoel helemaal niet. Ik kan met alle comfort deze lenzen gedurende heel mijn shift (12 uur) aandoen, zonder enige vorm van pijn of ongemak."
Recensie door Ines (geplaatst op 02-06-2021)
"Beste lenzen ooit, superzacht. Je voelt niet dat je lenzen in hebt."
Recensie door Inte (geplaatst op 31-05-2021)
Dailies AquaComfort Plus Multifocal

Beste lenzen voor ouderdomsverziendheid

Dailies AquaComfort Plus Multifocal zijn zachte, multifocale daglenzen. Deze lenzen zijn perfect om te dragen als je presbyopie hebt, ook wel ouderdomsverziendheid genoemd. Met deze handige multifocale lenzen heb je zowel dichtbij als veraf een goed zicht.

Dailies AquaComfort Plus Multifocal lenzen bieden zowel een goed zicht als een superieur comfort. Met deze lenzen heb je geen leesbril meer nodig.

Bestel Dailies AquaComfort Plus Multifocal

"Superlenzen ook voor droge ogen, kan je twaalf uur inhouden!"
Recensie door Jeanine (geplaatst op 28-12-2021)
"Ik probeerde verschillende merken. Deze zijn voor mij het beste. Makkelijk in te steken, tot acht uur lang geen droge ogen en geen eiwitafzetting. Ook de multifocale correctie is ok."
Recensie door Olivier (geplaatst op 17-06-2021)
Freshlook Colorblends

Beste kleurlenzen

Wil je een keer kleurlenzen uitproberen? Dan raden we FreshLook Colorblends aan. Deze geweldige kleurlenzen zijn beschikbaar in twaalf verschillende kleuren. Deze gekleurde lenzen zijn zowel met als zonder sterkte verkrijgbaar. Deze kleurlenzen van hoogwaardige kwaliteit kun je een maand lang dragen. 's Nachts bewaar je deze lenzen in een lenzendoosje met lenzenvloeistof.

Als je lichte ogen hebt, kun je groen, grijs of blauw proberen. Als je donkere ogen hebt dan raden we de tinten Brown, Pure Hazel en Honey aan. Voor een een heftiger kleureffect kun je het beste True Sapphire, Gemstone Green, Amethyst, Stirling Grey of Brilliant Blue proberen.

Bestel FreshLook Colorblends

"Helemaal top! Normaal draag ik lenzen van een drogist of Hans Anders, maar deze kleurlenzen op sterkte zijn veel beter. Ik heb van mezelf hele donkerbruine ogen. Draag de pure hazel. Maakt mijn ogen lichtbruin/groen, supermooi en krijg veel complimenten."
Recensie door Cynthia (geplaatst op 22-03-2021)
"Ik heb donkerbruine ogen en heb de kleur Grey geprobeerd. Het staat erg natuurlijk/ subtiel. Ik vind het mooier dan mijn eigen oogkleur. Voor mij niks anders meer dan kleurlenzen."
Recensie door Anh (geplaatst op 14-12-2021)
everclear eye drops

Beste oogdruppels

Ben je op zoek naar oogdruppels om verlichting te bieden bij droge, geïrriteerde of vermoeide ogen? Dan zijn everclear Eye Drops de perfecte oplossing. Deze everclear Eye Drops zijn speciaal ontwikkeld om snel verlichting te brengen bij droge ogen.

Je kunt deze oogdruppels elk moment van de dag gebruiken, ongeacht of je lenzen draagt of niet. Dankzij het handige formaat kun je het flesje makkelijk meenemen in je tas of broekzak.

Bestel everclear Eye Drops

"Prettige druppels bij droge, branderige ogen."
Recensie door Emmy (geplaatst op 12-12-2021)
"Helpt goed bij droge ogen en het dragen van lenzen."
Recensie door Linda (geplaatst op 05-10-2021)
everclear Refresh all in one

Beste lenzenvloeistof

De beste lenzenvloeistof is everclear REFRESH All in One, geschikt voor het optimaal reinigen van alle soorten zachte lenzen. Deze alles-in-één lenzenvloeistof verwijdert bacteriën en eiwitophopingen die op het lensoppervlak terechtkomen.

Deze lenzenvloeistof is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en is daardoor perfect als je gevoelige ogen hebt. Dankzij het handige ontwerp van de fles kun je de lenzenvloeistof heel nauwkeurig doseren. Op die manier heb je meer controle over de hoeveelheid lenzenvloeistof die je wilt gebruiken.

Bestel everclear REFRESH All in One

"Fijne vloeistof voor een goede prijs. Sinds ik deze vloeistof gebruik lijk ik ook minder/minder snel eiwitaanslag op de lens te hebben."
Recensie door Paula (geplaatst op 08-11-2021)
"Deze lenzenvloeistof is uitstekend! De lenzen zijn prima schoon en het zicht is perfect. Ook is de vloeistof, in vergelijking met andere multi-purpose solution, niet duur."
Recensie door Janneke (geplaatst op 05-10-2021)

Benjamin Dumaine, Head of Business Development

Medeauteur: Benjamin Dumaine

Optometrist en Head of Business Development

Benjamin Dumaine heeft een bachelordiploma van het Institut Supérieur d'Optique in Parijs. Sinds 2003 is hij gediplomeerd optometrist. Dumaine is niet alleen opticien bij Vision Direct, maar ook Head of Business Development. Hij gebruikt zijn expertise op het gebied van contactlenzen om alle afdelingen van Vision Direct te ondersteunen.

Contact us icon LinkedIn logo

please wait