🌞 Cadeaus 🌞 Kies nu

De beste lenzen van 2021

dinsdag 2 maart 2021 door Vision Direct

Onze bestverkochte contactlenzen

Als je lenzen draagt wil je natuurlijk wel de beste lenzen dragen die er zijn. Bij Vision Direct willen we dat natuurlijk ook; het is belangrijk dat je de contactlens kiest die het beste past bij jouw ogen en jouw wensen. We hebben daarom een overzicht gemaakt van de beste lenzen van 2021. Daarnaast vind je hier ook een overzicht van de beste lenzenvloeistof en de beste oogdruppels.

Biofinity maandlenzen

Beste maandlenzen

Biofinity maandlenzen zijn enorm populaire contactlenzen. Dankzij de Aquaform-technologie krijgen je ogen meer zuurstof in vergelijking met andere maandlenzen. Hierdoor blijven je ogen de hele dag gehydrateerd. Biofinity contactlenzen zijn ideaal voor langdurig gebruik, vooral als je last hebt van droge ogen.

Deze lenzen zijn zelfs zo comfortabel dat opticiens ze geschikt vinden voor continu gebruik gedurende zeven dagen en zes nachten. Dit houdt in dat je de lenzen zowel overdag als 's nachts draagt. Overleg dit wel altijd eerst met je opticien. Biofinity is ook verkrijgbaar in een handig 6 pack.

Bestel Biofinity

"Ik ben heel erg tevreden van de Biofinity lenzen. Ik draag ze al 6 jaar en ben niet van plan om over te stappen. Ze zijn gemakkelijk in te brengen, ze zijn comfortabel voor lange dagen & dagelijks gebruik. Top!" Recensie door Stephanie (geplaatst op 19-10-2020)

"Comfortabel, goed voor droge ogen, makkelijk in te doen. Ik draag al meer dan 10 jaar lenzen en ik kon de goedkope uit de Hema of Kruidvat niet meer verdragen. Met deze gaat het veel beter. Ik draag ze 12u per dag zonder problemen." Recensie door Zoé (geplaatst op 13-12-2020)

Dailies AquaComfort Plus

Beste daglenzen

De Dailies AquaComfort Plus contactlenzen zijn onze bestverkochte zachte daglenzen. En dat is natuurlijk niet voor niets.

Deze comfortabele lenzen staan erom bekend dat ze je ogen de hele dag gehydrateerd houden. Als je snel last hebt van droge ogen zijn deze lenzen zeker een aanrader. Dailies AquaComfort Plus zijn zacht voor je ogen en zorgen de hele dag voor een helder zicht. Deze lenzen zijn ook verkrijgbaar in een handig 90 pack.

Bestel Dailies AquaComfort Plus

"Ik koop al jaren deze Dailies AquaComfort Plus, nog nooit problemen mee gehad. Zitten lekker, net of je geen lenzen draagt en ook tegen 's avonds nog geen last van droge ogen. De perfecte keuze voor mij!" Recensie door Carine (geplaatst op 05-06-2020)

"Zitten aangenaam, worden niet snel droog. Kortom: heel tevreden over." Recensie door Joeri (geplaatst op 11-11-2020)

Acuvue Oasys

Beste tweewekelijkse lenzen/weeklenzen

Ben je op zoek naar lenzen die tussen daglenzen en maandlenzen in zitten? Acuvue Oasys zijn lenzen die je twee weken lang kunt dragen. Deze contactlenzen zijn hierdoor hygiënischer in gebruik dan maandlenzen. Net zoals bij maandlenzen moet je deze lenzen 's nachts bewaren in een lenzendoosje met lenzenvloeistof. Acuvue Oasys wordt gezien als de beste in zijn soort. Deze lenzen zijn ideaal als je snel last heb van droge en geïrriteerde ogen als je lenzen draagt.

Deze lenzen zijn ontwikkeld met de Hydraclear Plus-technologie. Hierdoor voelen de lenzen heel natuurlijk aan op je oog en heb je minder snel last van vermoeide ogen. Deze lenzen zijn daarom een uitstekende optie als je veel naar een computerscherm moet kijken. Dankzij het ingebouwde uv-filter helpen deze lenzen je ogen te beschermen tegen de zon.

Bestel Acuvue Oasys

"Erg blij met deze lenzen. Draag ze al jaren met veel plezier." Recensie door Eva (geplaatst op 23-11-2020)

"Heel goed product, ogen zijn nooit geïrriteerd." Recensie door Ann (geplaatst op 18-08-2020)

everclear ADM

Beste prijs-kwaliteitverhouding

De lenzen met de beste prijs-kwaliteitverhouding in 2021 zijn overduidelijk everclear ADM. Deze zachte lenzen zijn speciaal ontworpen om je ogen de hele dag gehydrateerd te houden. everclear ADM is exclusief verkrijgbaar bij Vision Direct. Deze lenzen zijn gemaakt met een nieuw soort hydrogelmateriaal met een hoog watergehalte. Hierdoor zorgt everclear ADM voor optimale hydratatie en comfort. Deze lenzen zijn daardoor ook ideaal als je voor het eerst contactlenzen gaat dragen.

everclear ADM is zeer voordelig. En omdat dit een daglens is, gebruik je elke dag een nieuw setje lenzen. Heel handig en hygiënisch dus. Bijkomend voordeel is dat deze lens een uv-filter heeft. Dit filter helpt je ogen te beschermen tegen schadelijke stralen van de zon.

Bestel everclear ADM

"Hele fijne lenzen voor een hele goede prijs." Recensie door Anouschka (geplaatst op 12-10-2020)

"Hele fijne lenzen! Ik werk de hele dag achter de computer en heb nooit last van droge ogen. Ook een hele goede prijs voor zulke prettige lenzen." Recensie door Clarissa (geplaatst op 08-10-2020)

everclear ELITE

Beste all-rounder

everclear ELITE is een zachte daglens, gemaakt van een silicone hydrogel materiaal dat veel zuurstof doorlaat. Deze lenzen kun je daardoor tot wel 12 uur op een dag dragen, zonder dat je ogen onprettig aan gaan voelen.

Deze lenzen zijn exclusief verkrijgbaar bij Vision Direct. everclear ELITE is een perfecte lens als je snel last hebt van droge ogen. Deze lens houdt namelijk vocht vast, waardoor je geen last krijgt van geïrriteerde ogen. Bijkomend voordeel is dat everclear ELITE een uv-filter heeft. Dit filter helpt je ogen te beschermen tegen schadelijke zonnestralen.

Bestel everclear ELITE

"Superlenzen! Ben er erg tevreden over met mijn gevoelige ogen!" Recensie door Bodine (geplaatst op 06-10-2019)

"Fijne lens voor een mooie prijs!" Recensie door Roos (geplaatst op 26-01-2021)

Dailies Total 1

Beste lenzen voor droge ogen

Veel van onze klanten vinden Dailies Total 1 de fijnste daglenzen voor droge en gevoelige ogen.

Als je snel last hebt van droge ogen kan het dragen van lenzen onprettig aanvoelen. Maar als je Dailies Total 1 draagt is het probleem van droge ogen snel opgelost. Dankzij het watergehalte van de lens krijgen je ogen namelijk voldoende vocht. Deze handige daglenzen voelen daarom heel comfortabel aan.

Bestel Dailies Total 1

"Meest comfortabele lenzen die er bestaan. Voelt als een waterdruppel en totaal geen droge ogen." Recensie door Maureen (geplaatst op 22-09-2020)

"Eindelijk een lens waar ik met mijn droge ogen iets aan heb." Recensie door Brenda (geplaatst op 05-10-2020)

Biofinity Toric

Beste torische lenzen voor astigmatisme

Biofinity Toric (Comfilcon A Toric) zijn zachte torische maandlenzen. Deze comfortabele lenzen zijn speciaal ontworpen voor mensen met astigmatisme (een cilinderafwijking).

Biofinity Toric lenzen zijn heel geschikt als je last hebt van droge ogen. De Aquaform®-technologie zorgt er namelijk voor dat veel zuurstof je oog kan bereiken. Zelfs in een droge omgeving met airconditioning blijven deze lenzen de hele dag comfortabel voelen.

Bestel Biofinity Toric

"Heel fijne lenzen. Ik heb heel snel last van droge ogen, waardoor de meeste lenzen snel pijn gaan doen of lastig zitten. Bij deze heb ik dat gevoel helemaal niet. Ik kan met alle comfort deze lenzen gedurende heel mijn shift (12 uur) aandoen, zonder enige vorm van pijn of ongemak." Recensie door Ines (geplaatst op 02-06-2020)

"Beste lenzen ooit, superzacht. Je voelt niet dat je lenzen in hebt." Recensie door Inte (geplaatst op 31-05-2020)

Dailies AquaComfort Plus Multifocal

Beste lenzen voor ouderdomsverziendheid

Dailies AquaComfort Plus Multifocal zijn zachte, multifocale daglenzen. Deze lenzen zijn perfect om te dragen als je presbyopie hebt, ook wel ouderdomsverziendheid genoemd. Met deze handige multifocale lenzen heb je zowel dichtbij als veraf een goed zicht.

Dailies AquaComfort Plus Multifocal lenzen bieden zowel een goed zicht als een superieur comfort. Met deze lenzen heb je geen leesbril meer nodig.

Bestel Dailies AquaComfort Plus Multifocal

"Superlenzen ook voor droge ogen, kan je twaalf uur inhouden!" Recensie door Jeanine (geplaatst op 28-12-2020)

"Ik probeerde verschillende merken. Deze zijn voor mij het beste. Makkelijk in te steken, tot acht uur lang geen droge ogen en geen eiwitafzetting. Ook de multifocale correctie is ok." Recensie door Olivier (geplaatst op 17-06-2020)

Freshlook Colorblends

Beste kleurlenzen

Wil je een keer kleurlenzen uitproberen? Dan raden we FreshLook Colourblends aan. Deze geweldige kleurlenzen zijn beschikbaar in twaalf verschillende kleuren. Deze gekleurde lenzen zijn zowel met als zonder sterkte verkrijgbaar. Deze kleurlenzen van hoogwaardige kwaliteit kun je een maand lang dragen. 's Nachts bewaar je deze lenzen in een lenzendoosje met lenzenvloeistof.

Als je lichte ogen hebt, kun je groen, grijs of blauw proberen. Als je donkere ogen hebt dan raden we de tinten Brown, Pure Hazel en Honey aan. Voor een een heftiger kleureffect kun je het beste True Sapphire, Gemstone Green, Amethyst, Stirling Grey of Brilliant Blue proberen.

Bestel FreshLook Colourblends

"Helemaal top! Normaal draag ik lenzen van een drogist of Hans Anders, maar deze kleurlenzen op sterkte zijn veel beter. Ik heb van mezelf hele donkerbruine ogen. Draag de pure hazel. Maakt mijn ogen lichtbruin/groen, supermooi en krijg veel complimenten." Recensie door Cynthia (geplaatst op 22-03-2020)

"Ik heb donkerbruine ogen en heb de kleur Grey geprobeerd. Het staat erg natuurlijk/ subtiel. Ik vind het mooier dan mijn eigen oogkleur. Voor mij niks anders meer dan kleurlenzen." Recensie door Anh (geplaatst op 14-12-2020)

everclear Eye Drops

Beste oogdruppels

Ben je op zoek naar oogdruppels om verlichting te bieden bij droge, geïrriteerde of vermoeide ogen? Dan zijn everclear Eye Drops de perfecte oplossing. Deze everclear Eye Drops zijn speciaal ontwikkeld om snel verlichting te brengen bij droge ogen.

Je kunt deze oogdruppels elk moment van de dag gebruiken, ongeacht of je lenzen draagt of niet. Dankzij het handige formaat kun je het flesje makkelijk meenemen in je tas of broekzak.

Bestel everclear Eye Drops

"Zeer verfrissend voor de ogen." Recensie door Sonja (geplaatst op 04-06-2020)

"Helpt goed bij droge ogen en het dragen van lenzen." Recensie door Linda (geplaatst op 05-10-2020)

everclear Refresh all in one

Beste lenzenvloeistof

De beste lenzenvloeistof is everclear REFRESH All in One, geschikt voor het optimaal reinigen van alle soorten zachte lenzen. Deze alles-in-één lenzenvloeistof verwijdert bacteriën en eiwitophopingen die op het lensoppervlak terechtkomen.

Deze lenzenvloeistof is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en is daardoor perfect als je gevoelige ogen hebt. Dankzij het handige ontwerp van de fles kun je de lenzenvloeistof heel nauwkeurig doseren. Op die manier heb je meer controle over de hoeveelheid lenzenvloeistof die je wilt gebruiken.

Bestel everclear REFRESH All in One

"Fijne vloeistof voor een goede prijs. Sinds ik deze vloeistof gebruik lijk ik ook minder/minder snel eiwitaanslag op de lens te hebben." Recensie door Paula (geplaatst op 08-11-2020)

"Deze lenzenvloeistof is uitstekend! De lenzen zijn prima schoon en het zicht is perfect. Ook is de vloeistof, in vergelijking met andere multi-purpose solution, niet duur." Recensie door Janneke (geplaatst op 05-10-2020)

Benjamin Dumaine, Head of Business Development

Medeauteur: Benjamin Dumaine

Optometrist en Head of Business Development

Benjamin Dumaine heeft een bachelordiploma van het Institut Supérieur d'Optique in Parijs. Sinds 2003 is hij gediplomeerd optometrist. Dumaine is niet alleen opticien bij Vision Direct, maar ook Head of Business Development. Hij gebruikt zijn expertise op het gebied van contactlenzen om alle afdelingen van Vision Direct te ondersteunen.

Contact us icon

please wait