Gratis proeflenzen! Bestel

Help & nieuws

Heb je vragen over lenzen, oogverzorging of bepaalde aandoeningen? De experts van Vision Direct helpen je graag.

In onze gebruikersgidsen en op onze Veelgestelde vragen-pagina vind je alle informatie die je nodig hebt over contactlenzen, van hoe je lenzen moet indoen tot het plaatsen van je eerste online bestelling. In onze blogposts vertellen we je meer over je ogen en het gebruik van lenzen. Heb je vragen over contactlenzen of oogverzorging, neem dan contact op met onze opticien Benjamin Dumaine via benjamin@visiondirect.be.

Gebruikersgidsen

Gebruikersgidsen

In onze gebruikersgidsen vind je advies van onze experts over ogen, lenzen en oogverzorging. Bekijk zeker onze instructievideo's en lees onze nuttige tips.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Alle informatie die je nodig hebt over het online bestellen van lenzen bij Vision Direct, de bezorging van je contactlenzen en ons retourbeleid vind je in de Veelgestelde vragen.

Blog

Blog

Lees hier onze blogs met handige tips over lenzen, oogverzorging en informatie over de gezondheid van je ogen.

Klantenservice

Klantendienst

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 uur tot 21.00 uur uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 17.30 uur uur. Neem contact met ons op per telefoon, e-mail, web chat of social media.

Retourzendingen

Retourzendingen

Het is bij ons heel makkelijk om een product retour te sturen en je geld terug te krijgen. Lees hier hoe je een product terug kunt sturen.