Gratis ELITE proeflenzen Bestel nu

Beroemdheden die kleurlenzen dragen

woensdag 11 mei 2022 door Vision Direct

Close-up van twee ogen met groene kleurlenzen

In de showbizzwereld is uiterlijk natuurlijk enorm belangrijk. Alles moet er perfect uitzien op de rode loper: van de outfits tot de make-up en het kapsel. Wist je dat celebrities vaak kleurlenzen gebruiken om die perfecte look helemaal af te maken? Met kleurlenzen geven ze hun outfit net dat beetje extra. Dus als je een celebrity ziet en denkt ‘Ik wou dat ik zulke mooie ogen had’, dan kun je eens kleurlenzen proberen om te proberen om die look na te maken. We hebben een aantal beroemdheden voor je op een rijtje gezet van wie we weten dat ze regelmatig kleurlenzen dragen.

Lady Gaga

Lady Gaga

Wellicht heb je onlangs Lady Gaga voorbij zien komen in House of Gucci, de film over het wel en wee van het wereldberoemde Italiaanse modehuis Gucci. In deze film bewijst Lady Gaga opnieuw hoe goed ze kan acteren. Daarnaast is ze natuurlijk bekend als zangeres en als stijlicoon. Tijdens de BAFTA filmawards dit jaar zag ze er ook weer oogverblindend uit.

Het zal je dan ook niet verbazen dat Lady Gaga (haar echte naam is Stefani Germanotta) regelmatig haar uiterlijk verandert door kleurlenzen te dragen. Haar natuurlijke oogkleur is groen. Maar ze is al regelmatig met bruine kleurlenzen en hazel kleurlenzen gespot. Met kleurlenzen geeft ze haar uiterlijk net een andere look.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston is inmiddels de vijftig al gepasseerd, maar ze ziet er nog steeds geweldig uit en ze lijkt niets veranderd te zijn sinds ze Rachel speelde in de populaire serie Friends. Aniston staat bekend om haar felblauwe ogen. Maar wist je dat veel mensen denken dat dit niet haar natuurlijke oogkleur is? Het gerucht gaat dat ze zulke blauwe ogen heeft omdat ze gekleurde lenzen draagt.

Of het nu haar eigen oogkleur is of dat Jennifer Aniston stiekem blauwe lenzen draagt: deze felblauwe ogen staan haar erg goed. De felblauwe kleur vormt een mooi contract met haar blonde haar.

Nicki Minaj

Nicki Minaj

De Trinidadiaans-Amerikaanse rapper, zangeres, songwriter en actrice Nicki Minaj is tegenwoordig een van de bestbetaalde vrouwelijke artiesten. Minaj was de eerste vrouwelijke rapper die is opgenomen in MTV's Hottest MCs in the Game, een lijst met de beste hiphop-artiesten van het jaar. Minaj staat natuurlijk bekend om haar gewaagde outfits en felgekleurde pruiken. Maar wist je ook dat ze regelmatig kleurlenzen draagt die passen bij haar look van de dag? Van nature heeft deze populaire celebrity donkerbruine ogen.

In haar grensverleggende videoclips verandert Nicki Minaj steeds haar stijl. Hierbij legt ze ook vaak de nadruk op haar ogen door grijze lenzen te dragen. Ook zien we haar vaak in de spotlights staan met blauwe kleurlenzen.

Kylie and Kendall Jenner

Kylie and Kendall Jenner

De zusjes Jenner kunnen natuurlijk niet achterblijven in dit overzicht. Zoals zoveel dingen bij deze familie niet natuurlijk zijn, is het geen verrassing dat Kylie en Kendall Jenner regelmatig kiezen voor een andere oogkleur. De zusjes worden namelijk vaak gezien met kleurlenzen in.

De natuurlijke oogkleur van trendsetter Kylie is lichtbruin. Ze wordt vaak gespot met grijze en lichtblauwe contactlenzen. Deze kleurlenzen geven haar een geheel andere look die geweldig staat bij haar donkere haar. Kendall heeft van nature donkerbruine ogen. Zij draagt regelmatig blauwe lenzen die de natuurlijke schoonheid van haar amandelvormige ogen benadrukken.

Angelina Jolie

Angelina Jolie

In de film Maleficent vallen vooral de make-up en de ogen van Angelina Jolie vallen erg op. Volgens ingewijden duurde het elke dag drie uur om de make-up aan te brengen. Voor de oogmake-up werd de make-upartiest geïnspireerd door de kleuren van een mineraal dat een metallic laagje heeft. Deze steen was ook de inspiratie voor de griezelige contactlenzen die Jolie in de film draagt. Deze lenzen werden met de hand beschilderd door een speciale contactlenskunstenaar.

Behalve in films draagt Angelina Jolie ook regelmatig kleurlenzen op de rode loper. Haar natuurlijke oogkleur is lichtblauw, maar tijdens speciale gelegenheden draagt ze vaak gekleurde contactlenzen. Vooral groene lenzen staan erg mooi bij haar donkere haarkleur.

Orlando Bloom

Orlando Bloom

Dacht je dat alleen vrouwen gekleurde lenzen dragen? Het tegendeel is waar! Er zijn natuurlijk ook veel mannelijke acteurs, zangers en modellen die regelmatig kleurlenzen gebruiken.

Een van die mannen is de Engelse acteur Orlando Bloom. Bloom (die in 2020 vader werd van dochter Daisy samen met Katy Perry) speelde Legolas in de beroemde film Lord of the Rings. Voor deze rol veranderde hij zijn donkerbruine ogen met behulp van gekleurde lenzen in lichtgrijze ogen. En ook in het dagelijks leven draagt Bloom regelmatig lenzen om zijn zicht te corrigeren.

Kleurlenzen bestellen

Air Optix Colors

Wil je net zoals deze bekende sterren wel eens kleurlenzen uitproberen? Dan ben je bij Vision Direct aan het juiste adres! Bij ons vind je kleurlenzen op sterkte en kleurlenzen zonder sterkte. Dus ook als je normaal geen lenzen of een bril draagt kun je gewoon kleurlenzen dragen. Kleurlenzen zijn beschikbaar in alle kleuren van de regenboog: van groene en blauwe kleurlenzen tot paarse lenzen en bruine lenzen. Je kunt kiezen voor kleurlenzen die een subtiel kleurverschil geven of kleurlenzen die je ogen echt laten opvallen.

Zo zijn de Air Optix Colors kleurlenzen heel populair onder onze klanten. Deze zachte, gekleurde maandlens verandert niet alleen je oogkleur maar zorgt ook voor een perfect zicht. Deze kleurlenzen zijn verkrijgbaar in negen verschillende kleuren, zoals Brilliant Blue, Gemstone Green en Pure Hazel. Deze kleurlenzen veranderen op een subtiele manier je natuurlijke oogkleur.

Bestel kleurlenzen

please wait