Gratis proeflenzen! Bestel

Vijf redenen om voor everclear ELITE te kiezen

woensdag 12 augustus 2020 door Vision Direct

Een doosje everclear ELITE lenzen met een rieten tas en sandalen

Deze zomer is anders dan anders. Juist daarom is het belangrijk om zoveel mogelijk te genieten van het mooie weer en van buiten zijn. Of je nu in eigen land op vakantie gaat, voor het eerst een nieuwe stad gaat bezoeken of voor het eerst in tijden weer gaat afspreken met je vrienden: alles is beter wanneer je je lenzen draagt. Wat je deze zomer ook gaat doen, het is belangrijk om een lens te dragen die past bij jouw wensen en bij jouw levensstijl.

Welke lens wij hiervoor aanraden? Onze eigen everclear ELITE daglens. Deze zachte daglens is handig en hygiënisch in gebruik en voelt heel prettig aan op je oog. Deze lens heeft een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Omdat het een silicone hydrogellens is, biedt deze contactlens een hoog niveau van comfort.

Wil je weten of dit een geschikte lens voor jou is? We hebben een overzicht gemaakt met vijf redenen waarom everclear ELITE wel eens dé perfecte lens voor jou zou kunnen zijn.

Een vrouw aan het hardlopen

Voor de sportieveling

Hou je van sport? Of je nu gaat hardlopen, wielrennen, voetballen of tennissen: het is altijd handiger om lenzen te dragen tijdens het sporten dan een bril. everclear ELITE is heel geschikt voor mensen met een actieve levensstijl. Doe deze zachte daglenzen in aan het begin van de dag (of net voordat je gaat sporten) en aan het eind van de dag gooi je de lenzen weg. De volgende dag gebruik je weer een nieuw, schoon setje lenzen. Deze lenzen zijn ook heel handig als je alleen tijdens het sporten lenzen draagt en de rest van de tijd een bril.

Altijd druk: silicone hydrogel lenzen voor lange dagen

Ben je altijd druk en wil je elk moment van de dag volop benutten? Als je veel onderweg bent, lange dagen maakt en vaak haast hebt, dan is everclear ELITE heel geschikt. Deze lenzen zijn namelijk gemaakt van silicone hydrogel. Dit zorgt ervoor dat je de lenzen tot wel twaalf uur lang per dag comfortabel kunt dragen. Silicone hydrogel is een materiaal dat ervoor zorgt dat de lens veel zuurstof doorlaat naar je oog en dat je oog optimaal wordt gehydrateerd. Zelfs na een lange dag voelen deze lenzen daarom nog prettig aan.

Een ingepakte koffer met everclear ELITE lenzen

Extra zekerheid: vermijd uv-stralen

Ben je het type dat houdt van extra veiligheid en zekerheid? Zo iemand die overal altijd op tijd aankomt en al maandenlang bezig is om een vakantie voor te bereiden? Ook dan is everclear ELITE heel geschikt. Want als je houdt van veiligheid dan weet je waarschijnlijk hoe belangrijk het is om je ogen te beschermen tegen schadelijke uv-stralen van de zon. Tijdens de zomer worden je ogen vaak blootgesteld aan uv-stralen. Deze everclear ELITE lenzen helpen je ogen te beschermen dankzij het ingebouwde uv-filter in de lens. Drag de lenzen in combinatie met een zonnebril en je weet zeker dat je ogen optimaal beschermd zijn.

Als je van luxe houdt

Voor sommige mensen is vooral luxe en comfort enorm belangrijk in het leven. Ook dan is everclear ELITE een aanrader. De everclear ELITE contactlenzen zijn namelijk gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit silicone hydrogel. Dit zorgt voor extra comfort en hydratatie van je ogen. Deze zachte daglenzen geven je een echt VIP-gevoel!

De koopjesjager: lage prijs

Ben jij een echte koopjesjager en weet je precies waar je de beste deals kunt krijgen? Dan is everclear ELITE heel geschikt: want dit is niet alleen een heel comfortabele contactlens, het is ook nog eens een lens met een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Deze unieke combinatie van topkwaliteit voor een zacht prijsje maakt everclear ELITE de perfecte allrounder. Wil je dit zelf ervaren? Bestel dan gratis een proefverpakking everclear ELITE daglenzen en ervaar hoe comfortabel deze zachte lenzen zijn.

please wait