🥇 GRATIS proeflenzen 🥇 Probeer nu

Vijf Halloween-outfits met kleurlenzen

donderdag 29 oktober 2020 door Vision Direct

De enge pop Chucky

Dit jaar zijn er helaas geen grote Halloweenfeesten, maar dat betekent niet dat je geen plezier kunt hebben tijdens Halloween! Juist nu we zoveel tijd thuis doorbrengen, is het belangrijk om contact te houden met familie en vrienden. Organiseer daarom een online Halloweenfeest op bijvoorbeeld Zoom of Skype. Spreek af dat iedereen een Halloween-outfit aandoet. Of hou thuis met je huisgenoten een filmmarathon met griezelige films. Wat je ook gaat doen: verkleden kan natuurlijk altijd tijdens Halloween! Gekleurde lenzen zijn dé manier om je outfit compleet te maken. Je wilt dan natuurlijk wel zeker weten dat je Halloween lenzen veilig zijn. Hiervoor ben je bij ons aan het goede adres. Wij verkopen kwalitatief hoogwaardige kleurlenzen, met en zonder sterkte.

Kleurlenzen voor Halloween

Halloween kleurlenzen

Kleurlenzen geven je outfit tijdens Halloween net dat beetje extra. Op onze website vind je kleurlenzen in alle kleuren van de regenboog, van paars, groen en hazel tot grijs, bruin en blauw. En natuurlijk verkopen we zowel kleurlenzen op sterkte als kleurlenzen zonder sterkte. Dus ook als je normaal geen lenzen of een bril draagt kun je bij ons online kleurlenzen bestellen. Alle gekleurde lenzen in ons assortiment zijn van bekende contactlensmerken, zoals Bausch & Lomb en Alcon. Bijvoorbeeld FreshLook Colorblends, Air Optix Colors of FreshLook Colors.

Als je kleurlenzen wilt dragen is het belangrijk dat je de lenzen koopt bij een gerenommeerde verkoper. Als je bij Vision Direct je kleurlenzen bestelt weet je zeker dat je veilige lenzen koopt. Bestel je bij ons op werkdagen voor 22.00 uur, dan heb je je lenzen de volgende dag al in huis. Het is natuurlijk ook belangrijk om zelf verantwoord met de lenzen om te gaan. Bestel je bijvoorbeeld gekleurde maandlenzen, zorg er dan voor dat je de lenzen elke avond schoonmaakt met lenzenvloeistof en bewaart in een lenzendoosje met lenzenvloeistof. Was altijd je handen voordat je lenzen indoet of uitdoet. Door voorzichtig met kleurlenzen om te gaan zorg je ervoor dat de lenzen schoon blijven en dat je geen scheurtje in de lens krijgt.

Bekijk al onze kleurlenzen

Ben je op zoek naar een outfit voor je online Halloween party? Wij hebben enkele outfits voor je verzameld die makkelijk na te maken zijn door gekleurde contactlenzen te gebruiken. We hebben hiervoor inspiratie gehaald uit bekende films. En we hebben gekeken welke kleurlenzen het beste passen bij deze look. Van moderne Halloween-films tot spannende klassiekers en actiefiguren: deze Halloween-outfits zijn makkelijk te maken.

Vijf makkelijke Halloween-outfits met kleurlenzen

Pennywise, de clown uit de film IT

1. Pennywise The Clown, IT (2019)

Wellicht heb je de clown Pennywise wel eens voorbij zien komen in je nachtmerries. Deze demoon heeft het lichaam van een clown, vol sadistische trucs en brute krachten. Pennywise staat bekend om zijn heldere, bijna gele ogen, veroorzaakt door zijn demonische DNA. Als je voor deze outfit gaat kun je het beste Expressions Colors in Hazel gebruiken.

Wat je verder nodig hebt: witte, rode en grijze make-up, nepnagels en een clownspak. Of als je het simpel wilt houden een blouse of shirt met een witte kraag met ruches.

Verkleden als Aquaman

2. Aquaman, Aquaman (2018)

Stel je voor dat je de leider bent van een geheim koninkrijk onder water en je moet de wereld redden (terwijl je er tegelijkertijd geweldig uitziet)? Aquaman is een klassiek DC-superheld, maar voor de film uit 2018 kreeg hij een make-over waardoor hij nu schubben, meer spieren en griezelige ijzige witte ogen heeft. Voeg een bovennatuurlijke dimensie toe aan je Aquaman-look door Freshlook Colorblends in Stirling Grey te gebruiken.

Wat je verder nodig hebt: een nauwsluitende, gele longsleeve waar je schubben op kunt tekenen, groene handschoenen en laarzen, blauwe maillots, een pruik met lang haar en een gouden drietand.

Maleficent

3. Maleficent, Maleficent: Mistress of Evil (2019)

Maleficent heeft het niet makkelijk: ze is verraden door haar ware liefde die haar vleugels afhakte om zelf koning te worden. Ze leeft een leven vol wraak in een magisch bos, waar ze iedereen blijft vervloeken. Ze ziet er griezelig en streng uit, maar tegelijkertijd stijlvol en aantrekkelijk. Eén ding valt heel erg op in haar verder donkere look: haar huiveringwekkende felgroene ogen. Verander in een krachtige fee met Freshlook Colorblends in Gemstone Green.

Wat je verder nodig hebt: hoorns (in deze tutorial kun je zien hoe je deze hoorns kunt maken met krantenpapier), rode lippenstift, een lange, nauwsluitende zwarte jurk en (afhankelijk van de tijdlijn die je kiest) zwarte vleugels.

De vrouwelijke schurk Harley Quinn

4. Harley Quinn: Suicide Squad (2016)

Tenslotte nog een DC-figuur: namelijk Harley Quinn, bekend als schurk uit de strips van DC Comics. Ze is een vaste tegenstander van Batman en de vriendin van de Joker, die ze heeft leren kennen toen ze als psycholoog werkte in een instelling waar de Joker patiënt was. Krijg dezelfde uitstraling als Harley Quinn door Freshlook Colorblends in Stirling Grey te dragen.

Wat je verder nodig hebt: rode lippenstift, witte gezichtsmake-up, rode en blauwe oogschaduw, rode en blauwe nagellak, een t-shirt met rood-wit-blauwe kleuren, shorts, visnetpanty's en natuurlijk een honkbalknuppel.

De enge pop Chucky

5. Chucky Doll, Child's Play Franchise (1988 to 2019)

Een onverwoestbare pop die iedereen terroriseert die op zijn pad komt: hoe eng wil je het hebben? Met meer dan vijftig doden verdeeld over zeven films heeft Chucky de afgelopen veertig jaar veel schade veroorzaakt. Het engste aan deze pop zijn zijn felblauwe ogen. Verander in deze levende pop door Freshlook Colors in Sapphire Blue te gebruiken.

Wat je verder nodig hebt: een denim tuinbroek, een gestreepte longsleeve, rode Adidas gympen, een donkerrode pruik, een plastic mes en bruine of rode lippotlood voor de littekens op zijn gezicht.

Bonusronde: outfitidee met z'n tweeën

De bruid van Chucky

6. Bride of Chucky

Niets is leuker dan met z'n tweeën verkleed te gaan naar een feest. Gebruik voor de demonische look van de bruid van Chucky Freshlook Colorblends in Green.

Wat je verder nodig hebt: een trouwjurk, lange rode nagels, blond haar en een leren jasje.

please wait