Reinigers & Salines

 • Informatie
 • Producten
 • Om het meeste uit je maandlenzen of weeklenzen te halen is het belangrijk dat je de lenzen minstens één keer per dag reinigt. Contactlensreinigers en saline helpen om vuil, stof en eiwitaanslag van het lensoppervlak te verwijderen. Bij Vision Direct vind je verschillende soorten contactlensreinigers en saline waarmee je je lenzen snel en effectief kunt reinigen, zoals Oté Clean, Lens Plus Ocupure Saline en Sensitive Eyes.

  Wat is saline lenzenvloeistof?

  Saline lenzenvloeistof gebruik je voor het schoonspoelen van lenzen. Dit kun je bijvoorbeeld doen nadat je de lenzen uit je lenzendoosje met lenzenvloeistof hebt gehaald. Door je lenzen goed af te spoelen met saline lenzenvloeistof voordat je de lenzen inzet, verwijder je het laatste vuil en restjes lenzenvloeistof die zich nog op de lenzen bevinden.

  Wanneer je je contactlenzen de hele dag in hebt is het logisch dat er zich wat vuil op het oppervlak van de lens ophoopt. Daglenzen kun je gewoon weggooien aan het einde van de dag en hoeven dus niet gereinigd te worden, maar maandlenzen en tweewekelijkse lenzen die je dagelijks gebruikt moeten goed worden schoongemaakt om te voorkomen dat je de dag begint met vuile lenzen.

  Met saline lenzenvloeistof verwijder je vuil en eiwitaanslag van de lens. Hiermee voorkom je dat je lenzen geïrriteerd raken of je ogen onprettig aanvoelen. Het is bovendien belangrijk dat je de lenzen 's avonds schoonmaakt en 's nachts bewaart in lenzenvloeistof. Zo zorg je ervoor dat de lenzen hun vorm en kwaliteit behouden voordat je ze 's ochtends weer indoet. Saline lenzenvloeistof is een combinatie van gesteriliseerd zout en water, waardoor het zowel geschikt is om lenzen mee af te spoelen. Als resultaat zullen je lenzen natuurlijk aanvoelen, waardoor je ze langer kan dragen.

 • Filters:
  Merk
  Sorteer op:
  Toegepaste filters:
   Alles wissen
   Filters (0)
   Populariteit
   Merk
   Sorteer op
   Populariteit
   Alfabetische volgorde
   Prijs laag-hoog
   Prijs hoog-laag
   4 producten gevonden