Gratis ELITE proeflenzen Bestel nu

Kleurlenzen op sterkte

 • Informatie
 • Producten
 • Twee vrouwen dragen kleurlenzen

  Zelfs als je regelmatig contactlenzen of een bril draagt om je zicht te corrigeren, kun je stijlvol voor de dag komen met kleurlenzen op sterkte.

  Wat zijn kleurlenzen op sterkte?

  Met behulp van kleurlenzen op sterkte kun je de natuurlijke kleur van je iris tijdelijk veranderen. Je kunt kiezen uit verschillende kleurtinten als Brilliant Blue, Vibrant Violet of Glamorous Green. Dankzij het grote aanbod kun je volop experimenteren met nieuwe looks. Kleurlenzen worden op een hoogwaardige manier geproduceerd, net zoals de reguliere contactlenzen van de bekende merken, en bieden daardoor perfect zicht en comfort. Je vindt bij ons alleen de beste kleurlenzen van de beste kwaliteit.

  Welke oogproblemen worden gecorrigeerd door kleurlenzen op sterkte?

  Er is een groot aanbod van kleurlenzen op sterkte. Deze gekleurde lenzen corrigeren je zicht als je last hebt van bijziendheid (myopie) of verziendheid (hyperopie). Je kunt dus verschillende stijlen uitproberen en tegelijkertijd scherp zicht behouden. Kleurlenzen die astigmatisme corrigeren zijn iets zeldzamer. Wij hebben op dit moment geen torische kleurlenzen in ons assortiment en we raden je aan om deze te kopen bij een goed aangeschreven opticien zodat je bent verzekerd van veilige en hoogwaardige lenzen.

  Wat zijn de voordelen van kleurlenzen op sterkte?

  Kleurlenzen op sterkte kunnen je outfit helemaal afmaken als je een leuk kostuum hebt gekozen voor een themafeest, Halloween of carnaval. Bij sommige kostuums staat een bril gewoon niet zo goed. In dat geval kun je kleurlenzen dragen om helemaal de blits te maken terwijl je scherp blijft zien. Kleurlenzen op sterkte zijn ook zeer geschikt om je dagelijkse look iets extra’s te geven. Ze zorgen voor meer diepte en levendigheid van je natuurlijke oogkleur. Je kunt kiezen voor een subtiele of drastische verandering.

  Advies bij het kopen van kleurlenzen op sterkte

  Wanneer je voor het eerst kleurlenzen op sterkte koopt, is het belangrijk om deze eerst aan te laten meten. Een opticien kan je een voorschrift geven op basis van de specifieke kenmerken van je ogen. Op die manier vind je gegarandeerd comfortabele lenzen. Bij het kiezen van de juiste kleur is het belangrijk om rekening te houden met je natuurlijke oogkleur. Een lichtere oogkleur is gemakkelijk te veranderen, maar als je donkere ogen hebt kan het zijn dat je krachtigere kleurtinten nodig hebt.

  Verschillende soorten kleurlenzen op sterkte

  Er zijn twee soorten kleurtinten en twee soorten draagschema’s waar je uit kunt kiezen als je op zoek bent naar kleurlenzen op sterkte.

  • Transparante kleurlenzen: Speciaal ontworpen om je natuurlijke oogkleur nog beter te laten uitkomen met een passende kleurtint. Ideaal voor een subtiele verandering.
  • Ondoorzichtige kleurlenzen: Deze lenzen zijn verkrijgbaar in krachtige kleurtinten. Ze zijn een uitstekende keuze als je de kleur van je ogen drastisch wilt veranderen.
  • Maandlenzen: Bieden waar voor je geld. Deze lenzen kun je tot 30 dagen achtereen dragen als je ze reinigt en gedurende de nacht goed bewaart in lenzenvloeistof.
  • Daglenzen: Deze lenzen zijn heel gemakkelijk in het gebruik want ze hoeven niet te worden gereinigd. Je kunt ze na gebruik weggooien en de volgende dag gewoon een nieuw paar indoen.

  Onze bestverkochte kleurlenzen op sterkte

  FreshLook Colorblends

  FreshLook Colorblends

  Met deze gekleurde maandlenzen kun je op een subtiele manier meer diepte en levendigheid toevoegen aan je natuurlijke oogkleur. Ze zijn verkrijgbaar in 12 prachtige kleurtinten.

  FreshLook One Day

  FreshLook One Day

  Deze gekleurde daglenzen zijn zeer gemakkelijk in het gebruik. Je kunt kiezen uit 4 natuurlijke kleurtinten. Ze vormen een uitstekende keuze als je je natuurlijke oogkleur nog beter wilt laten uitkomen.

  Air Optix Colors

  Air Optix Colors

  Deze super comfortabele transparante gekleurde maandlenzen zorgen ervoor dat je ogen de hele dag gezond blijven aanvoelen. Ze zijn verkrijgbaar in maar liefst 8 verschillende kleurtinten dus de kans is groot dat ze perfect bij je passen.

  FreshLook Colors

  FreshLook Colors

  FreshLook Colors lenzen zijn de perfecte keuze als je de kleur van je ogen drastisch wilt veranderen. Deze ondoorzichtige maandlenzen zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleurtinten waarmee je gegarandeerd indruk maakt.

  1 Day Acuvue Define Sparkle

  1 Day Acuvue Define Sparkle

  Deze gekleurde daglenzen hebben geen typische kleurtinten, maar op het oppervlak van de lenzen bieden zich kleurpatronen waardoor je ogen nog meer kunnen schitteren.

  Aanvullende informatie

  Als je advies nodig hebt over hoe je online contactlenzen kunt bestellen, neem dan contact op met onze klantendienst. Wij zijn bereikbaar via service@visiondirect.be, telefoon (02 550 36 68) en webchat. Meer informatie over bestellen bij Vision Direct? Bekijk dan onze handige gidsen.