🥇 GRATIS proeflenzen 🥇 Probeer nu

Hazel lenzen

 • Informatie
 • Producten
 • Hazel lenzen

  Hazelnootkleurige lenzen zijn een prachtige combinatie van amber, bruin en groen en extra bijzonder doordat het maar weinig voorkomt. Benieuwd of het bij je past? Probeer dan eens hazel contactlenzen uit.

  Wat zijn hazel lenzen?

  Hazel lenzen zijn speciaal gemaakt om het effect van hazelnootkleurige lenzen na te bootsen. Omdat het een vrij donkere toon is kunnen ze lichte ogen donkerder maken en donkere ogen lichter.

  Voor welke oogafwijkingen zijn hazel lenzen geschikt?

  Hazelnootkleurige lenzen bieden de mogelijkheid om met je look te experimenteren: een kleine verandering kan tenslotte al veel invloed hebben! Kleurlenzen van fabrikanten zoals Alcon/Ciba Vision en CooperVison zijn geschikt voor dagelijks gebruik en combineren de technologie van hun populairste lenzen met een prachtige hazel tint. Je kunt hazelnootkleurige lenzen natuurlijk ook gebruiken als accessoire voor een verkleedfeestje. Als je je favoriete fictieve held probeert te imiteren kan een andere kleur ogen net dat beetje extra geven.

  Advies bij het kiezen van hazel lenzen

  Als je nog nooit contactlenzen hebt gedragen is het verstandig om je ogen eerste te laten meten. Je zult dan een voorschrift krijgen met alle informatie die je nodig hebt om je kleurlenzen online te bestellen. Bij het aanschaffen van hazelnootkleurige lenzen is het belangrijk om te onthouden dat het effect afhankelijk is van je natuurlijke kleur ogen. Hoe lichter je ogen zijn, hoe dramatischer het effect.

  Soorten hazel lenzen

  Bij het uitkiezen van kleurlenzen dien je zowel te letten op de intensiteit van de kleur en het draagpatroon van de lens.

  • Lenzen voor kleurverbetering: lenzen die je natuurlijke kleur op een subtiele manier accentueren.
  • Matte kleurlenzen: ideaal voor wie op zoek is naar een dramatisch effect, aangezien deze lenzen diep zijn van kleur en de natuurlijke kleur nauwelijks doorlaten.
  • Maandlenzen: supervoordelige lenzen aangezien je met een enkel paar wel 30 opeenvolgende dagen kunt doen.
  • Daglenzen: ook wel wegwerpbare lenzen genoemd, omdat je deze lenzen slechts één dag draagt en vervolgens weggooit.

  Onze populairste lenzen met hazelkleur

  FreshLook Colorblends

  FreshLook Colorblends

  Deze gekleurde maandlenzen kun je tot wel 30 opeenvolgende dagen dragen en zijn beschikbaar in twee verschillende hazeltinten.

  FreshLook One Day

  FreshLook One Day

  Freshlook One Day lenzen zijn gemaakt om je natuurlijke kleur ogen te accentueren en bieden alle gemakken van daglenzen, wat betekent dat je ze na een dag dragen gewoon weg kunt gooien.

  Air Optix Colors

  Air Optix Colors

  De Air Optix Colors zijn verkrijgbaar in twee natuurlijke hazelnootkleurige tinten en bovendien supercomfortabel.

  FreshLook Colors

  FreshLook Colors

  Deze matte maandlenzen zijn ideaal voor lensdragers die op zoek zijn naar iets nieuws wat ze voor langere tijd kunnen dragen.

  Expressions Colors

  Expressions Colors

  Deze maandlenzen van CooperVision zijn extra comfortabel doordat ze vocht vasthouden en je ogen zo gezond en gehydrateerd aan laten voelen.

  Aanvullende informatie

  Als je advies nodig hebt over hoe je online contactlenzen kunt bestellen, neem dan contact op met onze klantendienst. Wij zijn bereikbaar via service@visiondirect.be, telefoon (02 550 36 68) en webchat. Meer informatie over bestellen bij Vision Direct? Bekijk dan onze handige gidsen.