Gratis ELITE proeflenzen Bestel nu

Bruine lenzen

 • Informatie
 • Producten
 • Bruine contactlenzen

  Als je altijd al hebt willen weten hoe je eruit ziet met bruine ogen dan zijn bruine kleurlenzen echt iets voor jou. De populairste merken kleurlenzen hebben een grote verscheidenheid aan kleurtinten in hun assortiment dus er is veel te kiezen.

  Wat zijn bruine contactlenzen?

  Bruine kleurlenzen veranderen de kleur van je iris. Als je ogen een lichte kleur hebben, bijvoorbeeld blauw of grijs, kun je ze met behulp van bruine kleurlenzen heel eenvoudig donkerder maken. Donkerbruine ogen kun je met kleurlenzen in lichte bruintinten juist een heldere uitstraling geven.

  Welke oogproblemen worden gecorrigeerd door bruine contactlenzen?

  Bruine kleurlenzen die bijziendheid en verziendheid corrigeren zijn erg eenvoudig verkrijgbaar. De gerenommeerde fabrikanten produceren lenzen die zorgen voor scherp zicht gecombineerd met optimaal draagcomfort. Je kunt er ook voor kiezen om bruine kleurlenzen zonder sterkte te dragen voor cosmetisch gebruik. Deze lenzen zijn de perfecte keuze als je geen zichtproblemen hebt en toch wilt experimenteren met verschillende kleuren.

  Wat zijn de voordelen van bruine contactlenzen?

  Bruine contactlenzen zijn de ideale manier om je kostuum voor een themafeest of carnaval helemaal af te maken. Je maakt zo zeker indruk op de andere feestgangers. Daarnaast kunnen bruine kleurlenzen ook iets extra’s geven aan je alledaagse outfit. Donkere bruintinten voegen diepte en warmte toe aan lichtere ogen, zelfs als bruin je natuurlijke oogkleur is.

  Advies bij het kopen van bruine kleurlenzen

  Als je nooit eerder contactlenzen hebt gedragen is het een goed idee om voor aanschaf even een bezoekje te brengen aan de opticien voor een oogmeting. De opticien geeft je dan een voorschrift dat je kunt gebruiken bij het online bestellen van je contactlenzen. Voor het beste resultaat is het belangrijk om rekening te houden met je natuurlijke oogkleur. Lichtere ogen zijn makkelijk te transformeren in bruine ogen, maar als je donkere ogen iets wilt oplichten kun je het beste kiezen voor lichtbruine of honingkleurige lenzen om je natuurlijke oogkleur nog beter uit de verf te laten komen.

  Soorten bruine contactlenzen

  Dankzij de ruime keuze aan bruine contactlenzen in ons assortiment zijn er verschillende opties met betrekking tot het beoogde effect en draagschema.

  • Transparante contactlenzen: verkrijgbaar in subtiele kleurtinten die je natuurlijke oogkleur prachtig uit de verf laten komen.
  • Ondoorzichtige lenzen: dankzij de krachtige kleurtinten zorgen deze lenzen voor een geweldige transformatie van je oogkleur.
  • Maandlenzen: kunnen tot 30 dagen achtereen worden gedragen als ze dagelijks worden gereinigd en ’s nachts worden bewaard in verse lenzenvloeistof. Bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
  • Daglenzen: kun je aan het einde van de dag weggooien om de volgende keer een nieuw paar in te doen. Ze zijn daarom een prima optie als je lenzen nodig hebt voor een speciale gelegenheid.

  Onze bestverkochte bruine contactlenzen

  FreshLook Colorblends

  FreshLook Colorblends

  Freshlook Colorblends is verkrijgbaar in de bruintinten Brown, Honey en Pure Hazel. Deze gekleurde maandlenzen laten je natuurlijke oogkleur nog beter uitkomen.

  FreshLook One Day

  FreshLook One Day

  Deze bruinkleurige daglenzen zijn de ideale keuze als je niet van plan bent om ze regelmatig te dragen. Ze zijn verkrijgbaar in Pure Hazel, een tint die je ogen op een geweldige manier uit de verf laat komen.

  Air Optix Colors

  Air Optix Colors

  Air Optix Colors is verkrijgbaar in drie bruintinten: Brown, Pure Hazel en Honey. Deze maandlenzen zorgen op een prachtige manier voor een subtiele verandering van je oogkleur.

  FreshLook Colors

  FreshLook Colors

  Deze ondoorzichtige gekleurde maandlenzen zijn verkrijgbaar in de bruintint Hazel. Ideaal voor een drastische transformatie.

  Expressions Colors

  Expressions Colors

  Verkrijgbaar in de bruintinten Brown en Hazel. Deze maandlenzen houden veel vocht vast en zorgen voor een subtiele verandering van je oogkleur.

  Aanvullende informatie

  Als je advies nodig hebt over hoe je online contactlenzen kunt bestellen, neem dan contact op met onze klantendienst. Wij zijn bereikbaar via service@visiondirect.be, telefoon (02 550 36 68) en webchat. Meer informatie over bestellen bij Vision Direct? Bekijk dan onze handige gidsen.