Retourzendingen

Voor Vision Direct is klantenservice topprioriteit. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag, neem dan contact op met onze klantendienst via info@visiondirect.be of 020 635 2310 en wij helpen je graag je verder. Vanuit België kan je je pakketje opsturen naar ons warenhuis in Amsterdam.

Ons retouradres:

VISION DIRECT

Antwoordnummer 42028, 1020 VB, Amsterdam

Terugzendingen

Is je lenssterkte veranderd:

Heb je een oogtest gehad en is je sterkte veranderd, dan kan je ongeopende, onbeschadigde en onbeschreven doosjes lenzen die je nog over hebt zonder probleem naar ons terugsturen. Neem contact op met onze klantendienst om je nieuwe gegevens door te geven. Wanneer je pakje bij ons aankomt en dit gecontroleerd is, sturen wij je nieuwe lenzen met de juiste sterkte op.

Foute levering of beschadigde lenzen:

Deze kan je gratis naar ons terugsturen. We bezorgen je dan zo snel mogelijk een nieuw product.

Als je je bedenkt:

Je hebt na ontvangst 14 dagen tijd om een bestelling terug te sturen. Stuur ons de ongeopende ongeopende doosjes terug en wij storten het aankoopbedrag terug op je rekening. Download het formulier en verstuur het samen met de retourzending of mail het naar onze klantendienst. Na de schriftelijke verwittiging heb je 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Van zodra we je schriftelijk verzoek ontvangen hebben, sturen we je een bevestiging per e-mail.

Om hygiënische redenen nemen we geen lenzen terug die uit hun verpakking zijn gehaald.

Annuleringen

Wil je je bestelling veranderen of annuleren, neem dan contact op met onze klantendienst. We passen jouw bestelling dan meteen aan.

Klantenservice: 02 550 36 68,beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Garantie

De wettelijke garantie van toepassing op al onze producten. Als je aanspraak wil maken op onze garantie, neem dan contact op met onze klantendienst.

Terugbetalingen

Terugbetalingen worden gedaan op de bij de betaling gebruikte bankrekening of op de bij de betaling gebruikte betaalkaart of PayPal-account. Terugbetalingen worden binnen 14 dagen na annulering van je bestelling gedaan van zodra we de teruggestuurde producten of een bewijs van terugzending hebben ontvangen en aan alle voorwaarden in Artikel 3.4 van onze Algemene Voorwaarden is voldaan. Het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten worden teruggestort.