Retourzendingen

Wil je iets terugsturen?

Je kunt de meeste producten retourneren binnen honderd dagen na aankoop, indien ze nog in de ongeopende verpakking zitten. Je krijgt dan je geld terug of een vervangend product. De doosjes kunnen alleen geretourneerd worden als ze ongeopend en verzegeld zijn. We kunnen helaas geen geld terug geven voor doosjes die al geopend zijn. Als de producten niet in orde zijn dan heb je wettelijk recht op garantie.

  1. Download het formulier voor retourzendingen
  2. Vul je gegevens in en voeg het label toe. Vergeet niet om het pakketje voldoende te frankeren.
  3. Controleer of alles goed is verpakt.
  4. Bewaar voor de zekerheid een bewijs van verzending. Dit zorgt ervoor dat we je kunnen helpen mocht er iets verkeerd gaan.

Ons beleid voor retourzendingen en terugbetalingen

  • Terugbetalingen en herbestellingen - worden verwerkt nadat we het geretourneerde product ontvangen hebben. Als je je order in z’n geheel annuleert of terugstuurt betalen we je de oorspronkelijke verzendkosten terug (indien van toepassing), samen met de kosten van de producten.
  • Terugbetalingen - worden na ontvangst gestort op het door jou gebruikte betaalmiddel. Dit duurt doorgaans vijf werkdagen, afhankelijk van je bank. Terugbetalingen naar PayPal kunnen langer duren.
  • 100-dagen-retourzendingen - op al onze producten; producten moeten ongeopend en verzegeld in de oorspronkelijke verpakking worden teruggestuurd.
  • 100-dagen niet-tevreden-geld-terug-garantie - dit geldt alleen voor everclear producten. Krijg geld terug, ook als de verpakking geopend is.

Is je voorschrift veranderd?

Als je je ogen laat opmeten en je sterkte is veranderd, stuur dan gerust je overgebleven lenzen, ongeopend en in het oorspronkelijke, onbeschadigde doosje, terug en we betalen je geld terug. Dit op voorwaarde dat je dit doet binnen zes maanden nadat je de lenzen hebt gekocht. Uiteraard leveren we je graag vervangende contactlenzen met de juiste sterkte.

Een bestelling annuleren

Heb je iets verkeerds besteld en je wilt de bestelling wijzigen of annuleren? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantendienst.

Onze klantendienst is bereikbaar op 02 550 36 68, beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en van 9.00 tot 17.30 uur op zaterdag. En je kunt natuurlijk ook online met ons chatten.

Garantie

Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing. Dit betekent dat het product deugdelijk moet zijn en doet wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten. Als je aanspraak wilt maken op onze garantie, neem dan contact op met onze klantendienst en we helpen je graag verder.

Het Europees modelformulier voor herroeping vind je hier terug.