GRATIS proeflenzen met code ELITE5 Probeer gratis

Over VisionDirect.be

Bijna twintig jaar geleden werd Vision Direct door opticiens. Ondertussen hebben we er voor gezorgd dat je makkelijk online lenzen, reinigingsvloeistoffen en oogverzorgingsproducten kan bestellen langs onze site. Vandaag is Vision Direct een van de grootste webwinkels voor contactlenzen in België. We zijn er dan ook trots op dat we lenzen aanbieden tegen prijzen die tot 45% lager zijn dan in de brillenwinkels. We houden onze prijzen zo laag door de A-merk lenzen rechtstreeks bij de leveranciers te kopen. Het prijsvoordeel geven we door aan onze klanten.

Geen lenzen meer in huis? We doen er alles aan om onze levertijd korter te maken en het online bestellen van nieuwe lenzen nog eenvoudiger te maken. De klantendienst van Vision Direct is zes dagen per week bereikbaar om je verder te helpen met al je vragen.

Waarom Vision Direct?

  • Vision Direct heeft alle bekende merken standaard op voorraad.

  • De prijzen bij Vision Direct zijn tot wel 45% goedkoper dan bij de opticien.

  • Vision Direct bezorgt je lenzen gratis vanaf een bestelling van €69,-.

  • De klantendienst van Vision Direct is vijf dagen per week beschikbaar.

  • Geen gezeur met retourzendingen.

Onze onafhankelijke klantenbeoordelingen op Trustpilot spreken voor zich met een gemiddeld cijfer van 9 op basis van meer dan 400 beoordelingen.

Het Vision Direct team

Naast België is Vision Direct ook aanwezig in Nederland, Ierland, Spanje, Frankrijk, Italië en in het Verenigd Koninkrijk. Met meer dan 100 werknemers en magazijnen in Amsterdam en York zijn doen we er alles aan om onze klanten de beste service te bieden. Extra trots zijn we op onze 20 medewerkers van de klantendienst, die er alles aan doen om onze klant verder te helpen. Zij zorgen ervoor dat je je lenzen ook via de telefoon en per mail kan bestellen.