Dit zijn onze bestverkochte contactlenzen

maandag 27 januari 2020 door Vision Direct

Las mejores lentillas, líquidos y gotas para los ojos de 2018

Ben je benieuwd welke contactlens het beste past bij jouw ogen en jouw wensen? Zijn het daglenzen, maandlenzen of weeklenzen? We hebben een overzicht gemaakt van de bestverkochte lenzen op onze website. Op die manier kun je zien welke lenzen het meest populair zijn. Daarnaast vind je hier ook een overzicht van de bestverkochte lenzenvloeistof en oogdruppels.

Dailies AquaComfort Plus

Beste daglenzen

Daglenzen worden steeds populairder. Het is dan ook niet voor niets dat de Dailies Aquacomfort Plus contactlenzen onze bestverkochte lenzen zijn in België.

Als je snel last hebt van droge ogen zijn deze zachte lenzen zeker een aanrader, want ze staan erom bekend dat ze je ogen goed gehydrateerd houden. Deze daglenzen zijn heel zacht voor je ogen en zorgen de hele dag voor een helder zicht.

"Gewoonweg de beste daglenzen! Had altijd problemen met maandlenzen, maar nu totaal niet meer." Recensie door Lise (Geplaatst op 19-10-2018)

"Zitten aangenaam, worden niet snel droog. Kortom: heel tevreden over." Recensie door Joeri (Geplaatst op 11-11-2018)

Air Optix Aqua

Beste maandlenzen

Air Optix Aqua zijn onze bestverkochte maandlenzen in België. Deze zachte lenzen zijn gemaakt van hydrogelmateriaal dat tot wel vijf keer meer zuurstof doorlaat naar je ogen. Ook houden deze lenzen je ogen optimaal gehydrateerd.

De lens is zo gemaakt dat de ophoping van vuil en eiwitten, wat kan leiden tot ongemak, wordt tegengegaan. Deze lenzen voelen daardoor de hele dag comfortabel aan. Deze lenzen zijn ideaal voor mensen met een actieve levensstijl.

"Deze lenzen zorgen dat de ogen voldoende zuurstof krijgen en niet te droog worden." Recensie door Tom (Geplaatst op 20-10-2018)

"Zeer zuurstofdoorlatend en dat merk je wel. Niet van de goedkoopste, maar dankzij Vision Direct nog een goede prijs:)" Recensie door Bart (Geplaatst op 19-10-2018)

Acuvue Oasys

Beste weeklenzen/tweewekelijkse lenzen

Acuvue Oasys zijn zachte lenzen die je twee weken lang kunt dragen. Deze comfortabele contactlenzen zijn hierdoor hygiënischer in gebruik dan maandlenzen. Deze lenzen zijn ideaal als je snel last heb van droge en geïrriteerde ogen tijdens het dragen van contactlenzen. Dankzij de uv-blokkering worden je ogen beschermd tegen schade door de zon.

Acuvue Oasys kan je gedurende twee weken dragen, waarbij je de lenzen 's nachts in lenzenvloeistof bewaart. Je kunt ze desgewenst ook zeven dagen en zes nachten aaneengesloten dragen. Als je regelmatig vergeet om 's avonds je lenzen uit te doen, dan zijn deze lenzen een geweldige oplossing.

Superfijne lenzen, optimaal draagcomfort. Recensie door Ferry (Geplaatst op 19-10-2018)

"Deze lenzen zijn goed, ook omwille van de UV blocking, wat je niet bij alle lenzen hebt." Recensie door Martine (Geplaatst op 19-10-2018)

Dailies Total 1

Beste contactlenzen voor droge ogen

Dailies Total 1 zijn contactlenzen vervaardigd door Ciba Vision. Deze lenzen bieden de hele dag comfort op een hoog niveau. Het oppervlak van de lens heeft een watergehalte van bijna tachtig procent, waardoor je ogen volledig gehydrateerd blijven tijdens het dragen van deze lenzen.

Het geavanceerde ontwerp van deze lenzen en het hoge watergehalte betekent dat zuurstof makkelijk doorstroomt naar je lens, waardoor je ogen de hele dag comfortabel voelen.

"Tevreden!" Recensie door Antoniya (Geplaatst op 19-10-2018)

"Meest comfortabele lenzen die er bestaan. Voelt als een waterdruppel en totaal geen droge ogen." Recensie door Maureen (Geplaatst op 22-09-2015)

Biofinity Toric

Beste contactlenzen voor astigmatisme

Biofinity Toric (Comfilcon A Toric) zijn zachte torische maandlenzen. Deze comfortabele lenzen zijn speciaal ontworpen voor mensen met astigmatisme (een cilinderafwijking).

Biofinity Toric lenzen zijn heel geschikt als je last hebt van droge ogen. De Aquaform®-technologie zorgt er namelijk voor dat veel zuurstof je oog kan bereiken. Zelfs in een droge omgeving met airconditioning blijven deze lenzen de hele dag comfortabel voelen.

"Heel fijne lenzen. Ik heb heel snel last van droge ogen, waardoor de meeste lenzen snel pijn gaan doen of lastig zitten. Bij deze heb ik dat gevoel helemaal niet. Ik kan met alle comfort deze lenzen gedurende heel mijn shift (12 uur) aandoen, zonder enige vorm van pijn of ongemak." Recensie door Ines (Geplaatst op 02-06-2019)

"Beste lenzen ooit, superzacht. Je voelt niet dat je lenzen in hebt." Recensie door Inte (Geplaatst op 31-05-2019)

Dailies AquaComfort Plus Multifocal

Beste contactlenzen voor ouderdomsverziendheid

Dailies AquaComfort Plus Multifocal zijn zachte, multifocale daglenzen. Deze lenzen zijn perfect om te dragen als je presbyopie hebt, ook wel ouderdomsverziendheid genoemd. Deze handige multifocale lenzen geven je namelijk een duidelijk zicht op objecten die dichtbij zijn en objecten in de verte.

Dailies AquaComfort Plus Multifocal lenzen bieden zowel een goed zicht als een superieur comfort. Met deze lenzen heb je geen leesbril meer nodig.

"Superlenzen ook voor droge ogen, kan je twaalf uur inhouden!" Recensie door Jeanine (Geplaatst op 28-12-2018)

"Ik probeerde verschillende merken. Deze zijn voor mij het beste. Makkelijk in te steken, tot acht uur lang geen droge ogen en geen eiwitafzetting. Ook de multifocale correctie is ok." Recensie door Olivier (Geplaatst op 17-06-2019)

everclear Eye Drops

Beste oogdruppels

Deze everclear Eye Drops zijn gemaakt voor lensdragers die snel last hebben van droge ogen en extra hydratatie willen gedurende de dag. Deze handige oogdruppels bieden verlichting bij droge, geïrriteerde en vermoeide ogen.

Deze handige everclear Eye Drops zijn geschikt voor iedereen, welke soort contactlens je ook draagt.

"Prima om even te verzachten bij te droge ogen." Recensie door Hilde (Geplaatst op 19-10-2018)

"Goede druppels om je ogen te bevochtigen als ze door het dragen van lenzen wat droog worden." Recensie door Yvonne (Geplaatst op 22-09-2015)

Opti-Free Pure Moist Duopack

Beste lenzenvloeistof

De bestverkochte lenzenvloeistof is Opti-Free Pure Moist Duopack. Met deze lenzenvloeistof worden je lenzen schoner dan ooit. De lenzenvloeistof creëert een bevochtigingsschild om je contactlenzen, zodat je lenzen de hele dag gehydrateerd blijven. Ook krijgen vuil en eiwit geen kans om zich vast te zetten.

Bovendien biedt Opti-Free Puremoist tot wel zestien uur draagcomfort dankzij het HydraGlyde Moisture Matrix systeem.

"Ideaal om lenzen te bewaren, prikt niet in de ogen. Ook handig om de lenzen gedurende de dag even te spoelen." Recensie door Wim (Geplaatst op 19-10-2018)

"Uitstekend product. Nooit meer last van droge ogen." Recensie door Anneke (Geplaatst op 25-10-2018)

Gerelateerde artikelen

please wait