Gratis ELITE proeflenzen Bestel nu

everclear

 • Informatie
 • Producten
 • Ben je op zoek naar betaalbare en comfortabele contactlenzen? everclear is een serie betaalbare contactlenzen die exclusief verkrijgbaar zijn bij Vision Direct. De lenzen zijn ontwikkeld door een aantal gerenommeerde fabrikanten van contactlenzen. Deze serie lenzen bevat bijvoorbeeld de bestsellers everclear ELITE, everclear PLUS en everclear ADM. Kijk op het tabblad 'Producten' om de andere producten van everclear te bekijken.

  De everclear contactlenzen zijn heel populair bij onze klanten. Ze waarderen vooral de geweldige prijs-kwaliteitverhouding en het comfort. Of je nu daglenzen nodig hebt (zoals everclear ELITE en everclear ADM) of maandlenzen (zoals everclear UV en everclear AIR): er is altijd een optie die geschikt is voor jou. En als je liever een tweewekelijkse lens wilt is everclear PLUS heel geschikt.

  Met zo'n brede selectie is er altijd een lens die past bij jouw voorschrift, budget en draaggewoontes.

  Lenzen van everclear: welke lens is geschikt voor mij?

  Daglenzen van everclear

  everclear ADM

  • Soort lens: daglens
  • Prijs: € 11,99

  Onze opticien over deze lenzen: "Dit is de zachtste en meest comfortabele daglens die verkrijgbaar is. Deze lens is namelijk gemaakt van het hydrogel Hioxifilcon. Het lensoppervlak is zeer ademend. Dit betekent dat je ogen gehydrateerd blijven tijdens het dragen en dat je een goed zicht hebt. everclear ADM is zeer geschikt voor mensen die graag een daglens willen dragen die je makkelijk 24 uur achter elkaar kunt dragen."

  everclear ELITE

  Onze opticien over deze lenzen: "Deze lenzen zijn gemaakt van silicone hydrogel. De lenzen laten veel zuurstof door naar het oog, zodat je ogen gezond aanvoelen. De everclear ELITE lenzen houden veel vocht vast, hierdoor zijn de lenzen heel geschikt als je last hebt van droge ogen. Deze lenzen geven je de hele dag een goed zicht."

  Bestel nu gratis everclear ELITE proeflenzen.

  Tweewekelijkse everclear lenzen

  everclear PLUS

  • Soort lens: tweewekelijks
  • Prijs: € 12,99
  • Je kunt ook dragen: Acuvue Advance

  Onze opticien over deze lenzen: "Deze tweewekelijkse lenzen zijn heel handig, want je kunt ze veertien opeenvolgende dagen dragen (doe de lenzen wel uit voordat je gaat slapen). 's Nachts bewaar je ze in lenzenvloeistof en ze hebben een handig blauw randje. Als je niet elke dag nieuwe lenzen in wilt doen, maar je wilt wel lenzen dragen met een hoog niveau van hygiëne, dan zijn deze tweewekelijkse lenzen de perfecte middenweg tussen maandlenzen en daglenzen."

  everclear maandlenzen

  everclear AIR

  Onze opticien zegt over deze lenzen: "Deze lenzen zijn ontworpen om dertig achtereenvolgende dagen te dragen, op voorwaarde dat ze elke nacht in lenzenvloeistof worden bewaard. Ze zijn ontworpen met de focus op hygiëne en comfort. De lenzen hebben een filter tegen schadelijke zonnestralen (uv-A en uv-B), waardoor je ogen optimaal beschermd zijn tegen de zon."

  Bestel nu everclear AIR proeflenzen.

  everclear UV lenzen

  everclear UV

  Onze opticien over deze lenzen: "Dit is een van de meest comfortabele maandlenzen die we verkopen. De Edge-Lift technologie zorgt ervoor dat de everclear UV lenzen schade door de zon aan je oog voorkomt. Deze lenzen blokkeren negentig procent van de schadelijke uv-A-stralen en uv-B-stralen."

  Wat onze klanten zeggen: everclear reviews

  everclear ADM
  "Een fijne lens voor mensen met droge ogen. Veel beter zicht dan mijn standaard daglenzen van de opticien. Ik zou het iedereen aanraden."
  Review van Vera

  everclear ELITE
  "Superlenzen! Ben er erg tevreden over met mijn gevoelige ogen!"
  Review van Bodine

  everclear UV
  "Makkelijk in onderhoud, goed draagcomfort en uitstekende prijskwaliteit-verhouding."
  Review van Melvin

  De geschiedenis van everclear

  De producten van everclear zijn exclusief verkrijgbaar bij Vision Direct. everclear is een serie van daglenzen, maandlenzen, tweewekelijkse lenzen, oogdruppels en lenzenvloeistof. Het merk everclear heette vroeger Aura. Tegenwoordig zijn de Aura-producten niet meer verkrijgbaar. Maar wees gerust: die lenzen zijn nu verbeterd en verkrijgbaar als everclear-lenzen.

  Als je gewend bent om Aura-lenzen te dragen, dan zijn de lenzen van everclear heel geschikt. Als je bijvoorbeeld altijd Aura ADM hebt gedragen, dan is everclear ADM een goede vervangende lens. everclear UV is heel geschikt als je Aura UV hebt gedragen. Als je overweegt om everclear lenzen te gaan dragen, maar niet zeker weet welke lenzen vergelijkbaar zijn met je Aura-lenzen, raadpleeg dan het tabblad 'Informatie' om elk afzonderlijk product te zien.

  2011 - Aura UV werd op de markt gebracht als een betaalbaar alternatief voor de lenzen die destijds op de markt waren. Aura UV werd gefabriceerd door R&L Vision en bevat de innovatieve Edge-Lift technologie, waardoor meer zuurstof het oog kan bereiken dan bij andere contactlenzen. Aura UV was vooral bekend vanwege het vochtig houden van de ooghoeken.

  2012 - In 2012 werd Aura ADM geïntroduceerd. Deze lens was aantrekkelijk geprijsd en was vergelijkbaar met andere bestaande lenzen. Aura ADM had het voordeel dat ze werden behandeld met een speciale hydrogeloplossing, wat zorgde voor meer comfort. Hierdoor gaven veel lenzendragers de voorkeur aan deze daglenzen.

  2017 - Het assortiment is vernieuwd en heeft een nieuwe naam gekregen: everclear. everclear is exclusief verkrijgbaar bij Vision Direct.

  • everclear AIR wordt gelanceerd als een scherp geprijsde maandlens. Het hoge watergehalte van deze lens houdt je ogen de hele dag gehydrateerd. Dit helpt als je last hebt van je ogen door het kijken naar beeldschermen. Deze lenzen kun je dragen als je eerder Air Optix Aqua of Biofinity hebt gedragen.
  • everclear ELITE komt op de markt. Een comfortabele lens die tot wel twaalf uur lang vocht vasthoudt. ELITE kan gedragen worden als vervanging van 1-Day Acuvue Trueye, Clariti 1 Day en MyDay.
  • De tweewekelijkse everclear PLUS lenzen werden in 2017 gelanceerd. Deze lenzen kunnen tot veertien opeenvolgende dagen worden gedragen. Hierdoor zijn ze handiger dan daglenzen. Als je hygiëne belangrijk vindt, is everclear PLUS een betere optie dan maandlenzen. Als je nu Acuvue Oasys of Acuvue Advance draagt, kun je prima everclear PLUS eens uitproberen.
 • Filters:
  Draagpatroon
  Sorteer op:
  Toegepaste filters:
   Alles wissen
   Filters (0)
   Populariteit
   Draagpatroon
   Sorteer op
   Populariteit
   Alfabetische volgorde
   Prijs laag-hoog
   Prijs hoog-laag
   20 producten gevonden