Goedkoper dan in de winkel

Even voorstellen: silicone hydrogel contactlenzen

Er is de laatste jaren veel gebeurd op het gebied van contactlensinnovatie. Dankzij alle nieuwe ontwikkelingen is er voor iedereen die lenzen draagt een perfecte lens te vinden. Het meest moderne materiaal waar lenzen van gemaakt kunnen worden is silicone hydrogel: een geavanceerd, ademend materiaal dat vooral populair vanwege de hoge mate van hydratatie en comfort. In tegenstelling tot conventionele lenzen is silicone hydrogel ontworpen om meer zuurstof door te laten en droge ogen te voorkomen, waardoor je een perfect zicht hebt.

Upgrade naar everclear ELITE

Beste silicone hydrogel lenzen
everclear ELITE zijn enorm populair bij onze klanten.
 

Daglenzen
everclear ELITE daglenzen zijn makkelijk in gebruik en hygiënisch.


Ademend materiaal
Dankzij het hydrofiele materiaal kun je deze lenzen de hele dag dragen zonder dat de lenzen onprettig aan gaan voelen.


Comfortabele lenzen voor een lage prijs
everclear ELITE kost maar € 14,99 voor een doosje met 30 lenzen, een perfecte prijs-kwaliteitverhouding dus.


Probeer nu GRATIS
Verwen je ogen met twee GRATIS doosjes everclear ELITE proeflenzen

Bestel GRATIS proeflenzen

Drie redenen waarom we everclear ELITE aanraden

Silicone hydrogel

Hoog watergehalte = gezonde ogen

Uv-filter

Helpt de ogen te beschermen tegen de zon

Voordelig

Bespaar op de prijs, niet op de kwaliteit

Probeer everclear ELITE nu GRATIS, gebruik hiervoor de kortingscode LENSELITE. Je krijgt dan twee doosjes everclear ELITE proeflenzen. Dat zijn in totaal 10 lenzen, je kunt hiermee 5 dagen proberen hoe deze lenzen je bevallen.

Upgrade en bespaar

Bekijk onderstaande tabel om te zien wat we bedoelen met de perfecte prijs-kwaliteitverhouding van everclear ELITE! Je kunt hier zien hoeveel je bespaart als je overstapt op everclear ELITE, vergeleken met 3 populaire silicone hydrogel daglenzen.

Contactlens 

Prijs per doosje 

Kosten per maand 

Kosten per jaar* 

everclear ELITE 

€ 14,99 

€ 29,98 

€ 359,76 

Clariti 1 Day 

€ 18,94 

€ 37,88 

€ 454,56 

Acuvue Oasys 1 Day with HydraLuxe 

€ 24,94 

€ 49,88 

€ 598,56 

Dailies Total 1 

€ 22,94 

€ 45,88 

€ 550,56 

*De totaalprijs voor jaar voor beide ogen. Deze prijzen zijn gebaseerd op de prijs op 22/04/2021. Deze prijzen kunnen veranderen. 


Wat zijn silicone hydrogel lenzen?

Silicone hydrogel lenzen zijn gemaakt van een zacht, flexibel materiaal dat veel zuurstof doorlaat naar je oog. Dit soort contactlensmateriaal laat namelijk tot wel 5 keer meer zuurstof door naar het oog dan standaard zachte lenzen. Silicone hydrogel lenzen zijn daarom een perfecte keuze als vaak last hebt van droge ogen, als je je lenzen lange dagen draagt, als je vaak in een omgeving bent met airconditioning of als je dikkere lenzen draagt vanwege een hoge sterkte. Daarnaast verkleinen silicone hydrogel lenzen de kans op een oogontsteking.


Er zijn veel lenzenfabrikanten die bekende merken lenzen produceren die gemaakt zijn van silicone hydrogel, zoals Air Optix (Alcon), Biofinity (CooperVision) en PureVision2 (Bausch & Lomb). Silicone hydrogel lenzen zijn verkrijgbaar voor zowel bijziendheid als verziendheid. En natuurlijk zijn deze lenzen ook verkrijgbaar als multifocale lenzen en lenzen met een cilinder (ook wel lenzen voor astigmatisme genoemd).

De voordelen van silicone hydrogel contactlenzen

Omdat contactlenzen het oog bedekken, beperken ze de hoeveelheid zuurstof die je oog kan bereiken. Het is daarom heel belangrijk dat lenzen zoveel mogelijk zuurstofdoorlatend zijn. Opticiens geven aan dat het voordeel van de zuurstofdoorlaatbaarheid van silicone hydrogel lenzen is dat hypoxie (een verminderde toevoer van zuurstof naar het hoornvlies) wordt voorkomen. Meer zuurstof betekent ook dat er minder kans is op keratitis (een ontsteking van het hoornvlies).


Silicone hydrogel lenzen voorkomen eiwitaanslag op de lens. Eiwitaanslag ontstaat doordat de ogen van nature eiwitten uitscheiden. Deze eiwitten kunnen daardoor op de contactlens terechtkomen. Dit kan ervoor zorgen dat de lens minder prettig aanvoelt en dat je de lens vaker moet vervangen dan gebruikelijk.


Voordat je overstapt op een andere soort of ander merk contactlens is het altijd belangrijk om dit eerst te overleggen met je opticien, omdat elk oog anders reageert op verschillende lensmaterialen.

Hulp of advies nodig?

Voor advies over het online bestellen van contactlenzen kun je natuurlijk contact opnemen met onze klantendienst. Wij zijn zes dagen per week bereikbaar op 0800 72171, via e-mail op service@visiondirect.be en natuurlijk via de live chat op deze website.

BETAALMOGELIJKHEDEN