🌞 Cadeaus 🌞 Kies nu

Kies voor daglenzen

Populaire merken daglenzen

Als je al lang maandlenzen draagt, heb je misschien nog nooit overwogen om over te stappen op daglenzen. Maar wist je dat daglenzen voor veel mensen veel geschikter zijn dan maandlenzen? Met daglenzen gebruik je elke dag een nieuw setje lenzen. Heel makkelijk en hygiënisch dus. Ook zijn daglenzen heel handig als je regelmatig een bril draagt.

Lees verder om erachter te komen wat de voordelen zijn van daglenzen en hoe je heel makkelijk gratis daglenzen kunt proberen.

Waarom je nu over moet stappen op daglenzen

Heel comfortabel

Heel comfortabel:
Daglenzen zijn dunner, hierdoor kan er meer zuurstof doorheen

Efficiënt

Efficiënt:
Draag lenzen wanneer jij wilt

Heel hygiënisch

Heel hygiënisch:
Begin elke dag met een schoon setje lenzen

Vrouw wrijft in haar ogen

Vind je maandlenzen maar gedoe?

Heb jij 's avonds geen zin meer om je lenzen schoon te maken en in een lenzendoosje met lenzenvloeistof te doen? Vind je het vervelend om altijd lenzenvloeistof te moeten bestellen? Dat klinkt alsof je klaar bent om zo snel mogelijk daglenzen te gaan dragen. Daglenzen zijn heel handig als een van onderstaande punten je bekend voorkomt:

  • Je hebt last van droge ogen of allergieën
  • Je vindt het vervelend om 's avonds je lenzen te moeten schoonmaken
  • Je draagt niet elke dag lenzen, soms wil je je bril dragen
  • Je hebt geen zin om altijd lenzenvloeistof en een lenzendoosje mee te moeten nemen als je een nachtje weggaat
  • Je draagt vooral lenzen bij het sporten
  • Je wilt lenzen dragen die heel prettig aanvoelen tijdens het dragen

Verwen je ogen met everclear ADM met de code GRATIS2

Wil je eens daglenzen proberen? Bestel dan gratis twee doosjes everclear ADM proeflenzen. Deze daglenzen zijn de perfecte lenzen om te dragen als je voor het eerst daglenzen gaat dragen. Voor daglenzen bestel je gewoon dezelfde sterkte als voor je maandlenzen. En ben je uiteindelijk toch niet tevreden over deze daglenzen, dan kun je natuurlijk altijd gewoon weer je maandlenzen gaan dragen.

Kopieer de code GRATIS2

Over everclear ADM

everclear ADM

Deze everclear ADM lenzen zijn exclusief verkrijgbaar bij Vision Direct. Met everclear ADM lenzen heb je van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat een perfect zicht. Deze lenzen voelen prettig aan op je oog. everclear ADM is gemaakt van een zachte hydrogel. Dankzij het hoge watergehalte blijven je ogen de hele dag gehydrateerd.

Onze opticien raadt everclear ADM aan als een geschikt alternatief voor deze contactlenzen:

Ontdek everclear ADM

De voordelen van daglenzen

Comfort:
Daglenzen zijn dunner dan maandlenzen, hierdoor kan er meer zuurstof je ogen bereiken. Je lenzen voelen daardoor comfortabel aan en beter gehydrateerd.

Perfect tijdens het sporten:
Daglenzen zijn perfect om te dragen als je alleen lenzen draagt tijdens het sporten.

Hygiënischer:
Met daglenzen gebruik je elke ochtend een setje nieuwe lenzen. Eiwitafzetting is dus verleden tijd, want je gebruikt elke dag nieuwe, schone lenzen.

Probleemloos:
Met daglenzen hoef je je lenzen 's avonds niet schoon te maken en te bewaren in een lenzendoosje met lenzenvloeistof. Ze zijn dus veel makkelijker in gebruik dan maandlenzen.

Bespaar geld:
Goed nieuws voor je portemonnee: als je ook regelmatig je bril draagt, gaat een doosje daglenzen natuurlijk veel langer mee dan 30 dagen.

Makkelijk om mee te nemen:
Met daglenzen hoef je geen flessen lenzenvloeistof mee te nemen als je op reis gaat of als je een nachtje weg gaat. Reizen wordt zo veel makkelijker.

Reviews van onze klanten die zijn overgestapt naar daglenzen

Matthias

"Overgestapt van maandlenzen naar daglenzen. Nooit brandende ogen meer, geen irritaties, geen droge ogen... Had ik veel eerder moeten doen!"
Matthias

Sharon

"Zeer tevreden. Bij deze daglenzen voel ik de lens niet de hele dag in mijn oog zitten. Ik vind dit een luxe in vergelijking met de maandlenzen die ik constant voel."
Sharon

Ginger

"Super product. Na problemen te ondervinden met maandlenzen, nooit problemen meer door daglenzen."
Ginger

Let op
We raden aan om altijd eerst te overleggen met je opticien voordat je een ander soort lens gaat gebruiken. Zorg ervoor dat je altijd een recent voorschrift gebruikt wanneer je online lenzen bestelt.

Aanvullende informatie

Als je advies nodig hebt over hoe je online lenzen kunt bestellen, neem dan contact op met onze klantendienst. Wij zijn bereikbaar via service@visiondirect.be, telefoon (02 550 36 68) en webchat. Meer informatie over bestellen bij Vision Direct? Bekijk dan onze handige gidsen.