Ons magazijn gaat verhuizen! Vanwege deze verhuizing kan het helaas langer duren voordat je je bestelling thuisbezorgd krijgt. Onze excuses hiervoor.

Laagste prijsgarantie

Meerdere doosjes met contactlenzen

Heb je onze lenzen ergens goedkoper gezien?

Dan passen wij onze prijs voor je aan. We willen onze klanten altijd de beste producten bieden, tegen de laagste prijzen en met de beste service.

Mocht het gebeuren dat je een van onze producten ergens goedkoper ziet, neem dan contact met ons op (telefonisch of op de online chat) en we passen de prijs voor je aan. Dit gaat dan over de totale prijs, inclusief verzendkosten.

Bekijk hier ons uitgebreide assortiment contactlenzen..

Vrouw belt klantenservice over contactlenzen

Hoe het werkt:

  1. Bel onze klantendienst op 0800 72171 of chat met ons online
  2. Geef aan waar je het product goedkoper hebt gezien (we vragen om een foto en/of een link)
  3. Wij gaan dit controleren. Is de prijs lager, dan matchen we de lagere prijs.

De kleine lettertjes

  • We kunnen alleen de prijs matchen van lenzen van exact hetzelfde merk en hetzelfde type. De prijs moet duidelijk vermeld zijn. Een huismerk van een opticien telt niet mee bij deze laagste prijsgarantie.
  • De laagste prijsgarantie geldt alleen als je telefonisch of via de online chat contact met ons opneemt en zodra we de prijs van het product hebben bevestigd.
  • We matchen de totale prijs (inclusief het minimum bedrag dat je moet besteden, vergelijkbare bezorgkosten en de service).
  • Producten waarbij we de laagste prijsgarantie hebben gegeven komen niet in aanmerking voor andere kortingen. De vermelde prijs moet de volledige prijs zijn.
  • Als je de aankoop al hebt gedaan, neem dan binnen 7 dagen contact met ons op en we matchen de prijs voor je. In dit geval krijg je het verschil als winkeltegoed op je Vision Direct-account.
  • Deze garantie is alleen van toepassing op websites van retailers in België.
  • Net zoals bij al onze kortingen is de uiteindelijke beslissing naar goeddunken van Vision Direct. Deze prijsgarantie kan zonder kennisgeving worden gewijzigd.