Hulp nodig om de eerste keer lenzen te bestellen?

Bij Vision Direct is het super eenvoudig om je lenzen te bestellen. Dat kan al in drie simpele stappen.

  1. Kies het merk van contactlenzen dat je gewoonlijk draagt.
  2. Controleer je voorschrift voor contactlenzen.
  3. Voeg ze toe aan je mandje en ga naar de pagina om af te rekenen.

Als je meer hulp nodig hebt om je bestelling te voltooien, lees dan verder hieronder voor meer informatie.

1. Kies je normaal merk van contactlenzen

Als je de merknaam van je reguliere lenzen kent, zou je die relatief snel moeten terugvinden door de naam in te typen in de zoekbalk bovenaan deze pagina. Bestel niet zomaar een ander merk zonder hulp te vragen aan onze klantendienst. Je kan ook per type zoeken, zoek bijvoorbeeld in de linkerkolom naar daglenzen, weeklenzen, maandlenzen, torische lenzen, etc. Of zoek op naam, zoals Acuvue, Focus Dailies, Proclear, Air Optix, etc.

Het is belangrijk dat je weet dat sommige oogartsen of opticiens lenzen verkopen die een andere versie zijn van de originele lenzen die je overal kan kopen. We hebben een tabel gemaakt zodat bijvoorbeeld klanten van Kruidvat, Pearle of Specsavers, eenvoudig een gelijkwaardig alternatief voor hun lenzen kunnen vinden.

Als je nog altijd je lenzen niet kan vinden, geen paniek! Onze vriendelijke klantendienst staat klaar om je te helpen.
Telefoneer naar 02 550 36 68, bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.30 uur.

2. Controleer je voorschrift voor contactlenzen.

Hoewel wij je voorschrift niet nodig hebben om de aankoop te voltooien, is het handig dat je je voorschrift bij je hebt om zeker te zijn dat je de juiste lenzen bestelt. Zelfs als je het voorschrift niet kan vinden dat je opticien of oogarts je gegeven heeft, dan kan je nog alle details vinden: je vindt ze op de zijkant van je contactlenzendoos. Als je de doos hebt weggegooid, kan je de correctie en andere details vinden op de individuele lensverpakking.

Opgelet, het voorschrift voor je ene oog kan verschillend zijn van dat van je ander oog! Ook opgelet: het voorschrift van een bril is verschillend van het voorschrift van contactlenzen. Je kan dus niet zomaar het ene voor het andere gebruiken en omgekeerd.

Focus Dailies All Day Comfort Focus Dailies All Day Comfort 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism

Als je je voorschrift nergens kan vinden, bel dan met je oogarts of opticien. Die kan je alle nodige details via de telefoon bezorgen. Geen nood dus om langs te gaan!

3. Voeg de producten toe aan je mandje en reken af

Eens je tevreden bent met je keuze en de details die je hebt ingevuld, klik op 'Voeg toe aan mandje' en ga verder naar de check-out. We bezorgen de contactlenzen zo spoedig mogelijk aan je deur, thuis of op het werk.

Wij hebben ongeveer 90% van onze dag- en maandlenzen op voorraad in ons warenhuis en we streven ernaar je lenzen zo snel mogelijk bij je thuis te hebben. Bestellingen voor 22.00 uur gemaakt, worden nog dezelfde dag verzonden.

Heb je nog altijd een vraag?

Als je het antwoord hier niet kan vinden, bel dan naar onze vriendelijke klantendienst op 02 550 36 68 en zij staan je graag te woord. Ze zijn maandag tot en met vrijdag beschikbaar van 8.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.30 uur. En je kunt ook e-mailen naar service@visiondirect.be.