Gratis ELITE proeflenzen Bestel nu

Biomedics

 • Informatie
 • Producten
 • Biomedics lenzen van CooperVision zijn zachte lenzen die je de hele dag comfortabel kunt dragen. In het assortiment van Biomedics vind je zowel maandlenzen, daglenzen als lenzen met een cilinder (torische lenzen). Alle Biomedics lenzen lenzen hebben een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Al deze comfortabele zachte lenzen van Biomedics kun je tot wel 12 uur per dag dragen.

  Biomedics lenzen: welke lens is het beste voor mij?

  Biomedics maandlenzen

  Biomedics 55 Evolution asphere

  Biomedics 55 Evolution lenzen zijn geschikt voor ogen die niet perfect bolvormig zijn. Deze zachte maandlenzen zijn namelijk speciaal ontworpen om natuurlijk voorkomende sferische aberraties in de ogen te corrigeren. Want als je ogen niet perfect bol zijn kan dit soms problemen veroorzaken met het dragen van lenzen. Maar met Biomedics 55 Evolution asphere heb je hier geen last van. Met deze zachte lenzen valt het licht precies op de juiste delen van het oog. Met een duidelijk, scherp zicht als resultaat. Het ingebouwde uv-filter helpt om de ogen te beschermen tegen schadelijke uv-straling van de zon.

  Biomedics maandlenzen met cilinder

  Biomedics toric

  Biomedics toric zijn zachte maandlenzen met een cilinder. Deze comfortabele lenzen kun je dertig dagen lang dragen, natuurlijk wel op voorwaarde dat je de lenzen ‘s nachts bewaart in een lenzendoosje met lenzenvloeistof. Met deze lenzen blijven je ogen de hele dag optimaal gehydrateerd. Het ingebouwde uv-filter helpt om de ogen te beschermen tegen schadelijke uv-straling van de zon.

  Biomedics daglenzen

  Biomedics 1 day Extra

  Deze comfortabele zachte daglenzen bieden maximaal comfort. Met daglenzen gebruik je elke dag een nieuw, schoon setje lenzen. Deze lenzen zijn ontworpen met een speciale basiscurve voor een stevige pasvorm. Omdat deze lenzen zo comfortabel zijn, kun je de lenzen tot wel twaalf uur per dag dragen. Aan het eind van de dag kun je de lenzen gewoon weggooien, ‘s ochtends gebruik je weer een nieuw paar lenzen. Deze Biomedics 1 day Extra lenzen zijn verkrijgbaar in een 30 pack en in een handig 90 pack.

  Biomedics daglenzen met cilinder

  Biomedics 1 day Extra toric

  Biomedics 1 Day Extra toric lenzen zijn torische daglenzen. Dit houdt in dat dit zachte daglenzen zijn met een cilinder. Omdat het daglenzen zijn, zijn ze enorm hygiënisch en handig in gebruik. Biomedics 1 Day Extra toric sluit perfect aan op je oog. Hoe groot de cilinderafwijking ook is, met deze lenzen heb je een helder en scherp zicht. Deze lens is ideaal als je regelmatig last hebt van droge ogen.

  Wat onze klanten zeggen over Biomedics lenzen

  Biomedics 55 Evolution asphere

  Zeer tevreden! Geen last, zitten prima en een prima zicht! Echt een aanrader!
  Lesley

  Biomedics 1 day Extra

  Zeer goede daglenzen! Nooit last mee gehad en zitten altijd perfect!
  Gertjan

  Biomedics 1 day Extra toric

  Lenzen die je niet voelt. Geweldig!! Nog beter dan maandlenzen, wel iets duurder maar de moeite waard. Een aanrader voor op vakantie ook. Geen vloeistof mee, alleen lenzen en iedere dag een nieuw paar.
  Roeliene

 • Filters:
  Draagpatroon
  Soort
  Sorteer op:
  Toegepaste filters:
   Alles wissen
   Filters (0)
   Populariteit
   Draagpatroon
   Soort
   Sorteer op
   Populariteit
   Alfabetische volgorde
   Prijs laag-hoog
   Prijs hoog-laag
   5 producten gevonden